Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Ζίκο

Τη σκέψη να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τον Ολυμπιακό στο αυριανό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχει ο Ζίκο. Τι προτίθεται να κάνει ο Βραζιλιάνος τεχνικός και ποιο σύστημα θα εμπιστευτεί για το ματς με τους Βοιωτούς. Το «είμαι εδώ» του Σ. Κόκκαλη, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον Σ. Πιλάβιο στα γραφεία της ΕΠΟ. Τι συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα οι δύο άνδρες. Επαληθεύτηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας για τον Βασιλόγιαννη.

Τη σκέψη να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τον Ολυμπιακό στο αυριανό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχει ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός προτίθεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ενώ θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το 4-4-2. Σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, πήρε τους ένδεκα που θα αγωνιστούν ως βασικοί στην έδρα των Βοιωτών.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του αδερφού του, Εντού Κοΐμπρα (κάτι που είχε γίνει και πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ). Ο 56χρονος τεχνικός έδειξε ότι φανέλα βασικού θα πάρουν οι Στολτίδης (αμυντικό χαφ), Οσκαρ (αριστερό χαφ) και Μήτρογλου.

Εν τω μεταξύ, ο Ζίκο θα τοποθετήσει σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Ντιόγο (θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου). Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (μαζί με τους Λεντέσμα και Λεονάρντο) ακλούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που είχε γίνει και πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Όσον τον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, ο διεθνής μπακ-χαφ επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο σχήμα που δοκίμασε ο Βραζιλιάνος είχε ως κεντρικούς αμυντικούς τον Μέλμπεργκ και τον Ζεβλάκοφ, ενώ ως αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Ραούλ Μπράβο. Οι προαναφερθέντες, εκτός απρόοπτου, θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Μαρέσκα, και Γ. Παπαδόπουλος. Ο Ζίκο δεν υπολογίζει τον Γκαλέτι, ο οποίος ανέβασε ρυθμό χθες και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (στις 17 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη).

Πριν από τη χθεσινή προπόνηση, ο Βραζιλιάνος μίλησε στους παίκτες και τους πληροφόρησε για το πρόγραμμα που ακολουθήσουν μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. «Πρέπει να φτιάξουμε τη φυσική κατάσταση. Μετά το 70' βλέπω ότι κουράζεστε. Δεν έχετε καλές πάσες και χάνετε εύκολες μπαλιές. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος έδωσε στους παίκτες τριήμερο ρεπό για μετά το παιχνίδι με τους Βοιωτούς και θα επιστρέψουν την Τετάρτη με διπλή προπόνηση. Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν μία φορά και την Παρασκευή πάλι πρωί και απόγευμα. Το Σάββατο το πρόγραμμα προβλέπει μία προπόνηση και την άλλη Κυριακή ρεπό.

Το «είμαι εδώ» του Κόκκαλη

Το θέμα της διαιτησίας τέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Σοφοκλή Πιλάβιου, σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επανέλαβε στον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ ότι θέλει ισότιμη αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του, ο κ. Πιλάβιος διαβεβαίωσε τον κ. Κόκκαλη ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται η Ομοσπονδία και η Επιτροπή Διαιτησίας για όλες τις ομάδες, τονίζοντας ότι αυτή είναι η «γραμμή» που υπάρχει και αν γίνεται κάποιο λάθος, είναι ανθρώπινο. Ωστόσο, ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου θέλησε να περάσει το μήνυμα του προς όλους ότι «είμαι εδώ, παρών».

Οι δύο άνδρες τα είπαν για περισσότερο από μία ώρα και έγινε γνωστό ότι η επίσκεψη του κ. Κόκκαλη έγινε στο πλαίσιο των μιας-δυο συναντήσεων που έχουν κάθε χρόνο οι πρόεδροι των ΠΑΕ με τον κ. Πιλάβιο, με τον οποίο θα συζητούν διάφορα ζητήματα (όπως η διαιτησία, η βία, τα οικονομικά κ.α.).

* Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη τελικά επιβεβαιώθηκαν. Ο 18χρονος μέσος τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Άρσεναλ στην Αγγλία και έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο νεαρός παίκτης θα χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα και το διάστημα της απουσίας του θα είναι έξι μήνες.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός.

* Στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ψηφίστηκε o Αντώνης Νικοπολίδης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Eurosport. Οι υπόλοιποι δέκα είναι οι Τσιανί (Μπορντό), Αντριάνο (Σεβίλλη), Τίχινεν (Ζυρίχη), Γκιγκς (Μάντσεστερ Γ.), Κάλστρομ (Λιόν), Μέσι (Μπαρσελόνα), Αρσάβιν (Αρσεναλ), Γιόβετιτς (Φιορεντίνα), Μπερμπάτοφ (Μάντσεστερ Γ.) και Ρονάλντο (Ρεάλ Μ.).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x