F1

Απών ο Γκλoκ απο το Γκραν Πρι της Βραζιλίας

Το ατύχημα που είχε ο Τίμο Γκλoκ, στην πίστα της Σουζούκα την προηγούμενη εβδομάδα, εξελίχθηκε σε έναν ραγισμένο σπόνδυλο, γεγονός που τον εμποδίζει να πάρει μέρος στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας.

Ο Τίμο Γκλoκ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο προτελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς, στην πίστα Ιντερλάγκος της Βραζιλίας. Ο άτυχος πιλότος στον προηγούμενο αγώνα, στην πίστα της Σουζούκα, είχε ένα ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές. Αρχικά, οι γιατροί είχαν υποτιμήσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλα περαιτέρω εξέτασεις έδειξαν οτι ο Γκλόκ έχει έναν ραγισμένο σπόνδυλο, γεγονός που του απαγορεύει να πάρει μέρος στον επόμενο αγώνα. Οι άνθρωποι της Toyota, έχουν βρεί τον αντικαταστάστη του, στο πρόσωπο του Καμούι Κομπαγιάσι. Ο 23χρονος Ιάπωνας, έχει αγωνιστεί στο GP2, στη Φόρμουλα 3, ενώ απο το 2008 είναι ο δοκιμαστής της Toyota. Ο νεαρός πιλότος, έχει τη υποστήριξη της ομάδας, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος σε δηλώσεις του :

Ο Καμούι, ήταν η αναμενόμενη επιλογή, έχει δείξει οτι είναι ικανός. Θα είναι δύσκολο για αυτόν, αλλά γνωρίζει ότι έχει την υποστήριξη της ομάδας, ώστε να κάνει ότι καλύτερο σε αυτή την απρόσμενη ευκαιρία που του προέκυψε

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τίμο Γκλoκ και να του ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση :

Προφανώς όλοι στην ομάδα είναι απογοητευμένοι και λυπόμαστε για τον Τίμο, του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Βασισμένοι στην αρχική εκτίμηση του τραυματισμού περιμέναμε να επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρει. Θα μείνει στη Γερμανία και ελπίζουμε οτι θα επιστρέψει στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι.”

Επιμέλεια : Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x