Ευρώπη

Μπαρτζώκας: «Πήραμε ό,τι μας άξιζε»

Δικαιωμένος για την πρόκριση του Αμαρουσίου στους ομίλους της Ευρωλίγκας δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου . «Αξίζαμε να περάσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Δικαιωμένος για την πρόκριση του Αμαρουσίου στους ομίλους της Ευρωλίγκας δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (ήττα με 75-70). «Αξίζαμε να περάσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας σχετικά με:

-το παιχνίδι με την Άλμπα: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως αναμενόταν, που κρίθηκε σε 1-2 φάσεις. Ελέγξαμε το ρυθμό και καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά των 9 πόντων. Αξίζαμε να περάσουμε, όχι μόνο λόγω των καλών εμφανίσεων που κάναμε απέναντι στον Άρη και την Άλμπα, αλλά και για την ιστορία αυτής της ομάδας, που και στο παρελθόν θα μπορούσε να πάρει μέρος στην Ευρωλίγκα, αλλά τότε δεν είχε αποδοθεί δικαιοσύνη».

-τα πλάνα του Αμαρουσίου για τον αγώνα: «Όταν παίζεις εκτός έδρας, πρέπει να ελέγχεις τον ρυθμό. Έπρεπε να πάμε σε μεγάλες επιθέσεις και είχαμε πει ότι αν δεν είχαμε εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό, θα προσπαθούσαμε να εκτελέσουμε στη λήξη των επιθέσεων. Όταν το κάναμε αυτό και είχαμε συγκέντρωση, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί».

-το περσινό σύνολο του Αμαρουσίου: «Πρέπει να απονείμω τα εύσημα στους παίκτες και στον προπονητή (σ.σ. Σούλης Μαρκόπουλος) της περσινής ομάδας, που έβγαλαν ουσιαστικά την ομάδα στην Ευρωλίγκα».

-την ομάδα της Άλμπα: «Έχω μεγάλη εκτίμηση στην ομάδα. Είναι μια ομάδα-πρότυπο και σήμερα βρεθήκαμε σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο με 12.000 κόσμο. Τελικά, όμως, αυτό που μετράει είναι η ανταγωνιστικότητα, αυτό που παρουσιάζεις στο γήπεδο. Στα παιχνίδια με τον Άρη και την Άλμπα δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x