Επικαιρότητα

Το μεγάλο ξήλωμα!

Στην αντικατάσταση σχεδόν σύσσωμης της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Δευτέρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Υπό παραίτηση φέρεται, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλης Τσιατούρας.

Στην αντικατάσταση σχεδόν σύσσωμης της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Δευτέρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Υπό παραίτηση φέρεται, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλης Τσιατούρας.

Στο μεταξύ, την παραίτηση του διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας ζήτησε κι έλαβε ο κύριος Χρυσοχοΐδης, μετά την πρόσφατη επιδρομή κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας. Με εντολή, επίσης, του Υπουργού, ενισχύεται η παρουσία της Αστυνομίας στα Εξάρχεια.

«Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε επίορκους αστυνομικούς», διαμήνυσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης, μετά από ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο.

Το μήνυμα ότι ενωμένοι «μπορούμε να δημιουργήσουμε μία καλύτερη Ελλάδα» έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα Δευτέρα στον ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 65η επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα εκ νέου στη Ρηγίλλης, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Έως την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου. Προβάδισμα της Ντόρας Μπακογιάννη, σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Φτου κι απ’ την αρχή! Επανεξέταση όλων των αδειών που δόθηκαν προεκλογικά σε κολέγια προανήγγειλε τη Δευτέρα η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, κατά την επίσκεψή της στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Τη στρατηγική σχετικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού για τη νέα γρίπη αναμένεται να καθορίσουν οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Υγείας, που συναντώνται τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο. «Μία δόση του εμβολίου είναι αρκετή», ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού και του Φαλήρου, επισκέπτεται το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Τουρισμού. Παρών και ο Τζουζέπ Ασεμπίλιο, Καταλανός πολεοδόμος και αναμορφωτής της Βαρκελώνης.

Στη στέγη του κτιρίου του βρετανικού κοινοβουλίου, παραμένουν τουλάχιστον 20 μέλη της οικολογικής οργάνωσης «Greenpeace», σε μία συμβολική πράξη ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά και Βόρεια. Λίγα σύννεφα στην υπόλοιπη χώρα και στην Αττική. Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x