BCL

Πουλιανίτης: «Σημαντικό να κλείσουμε με νίκη το Final 4»

Στη θέληση όλων των παικτών του Περιστερίου bwin να νικήσουν τη Μούρθια και να πάρουν την τρίτη θέση στο φετινό Final 4 του BCL στάθηκε ο Στέλιος Πουλιανίτης ενόψει του κυριακάτικου «μικρού» τελικού.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης τόνισε πως το ματς της τρίτης θέσης του Final 4 του BCL κόντρα στη Μούρθια θα αποτελέσει το επιστέγασμα της φετινής χρονιάς για το Περιστέρι bwin και για αυτό χρειάζεται και θέλουν όλοι τη νίκη, ενώ ανέλυσε διεξοδικά την ισπανική ομάδα και το τι χρειάζεται για να έρθει η τρίτη θέση.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για όλη τη διαδρομή που έχουμε κάνει ως τώρα στο Basketball Champions League, αλλά και για την παρουσία μας στο Final-4, καθώς θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε με νίκη κι αφήνοντας θετικές εντυπώσεις την παρουσία μας στη διοργάνωση. Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που το θέλει πολύ κι εκείνη αυτό το ματς και περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ένας δυνατός αγώνας, ειδικά όσον αφορά την επαφή και τον ρυθμό.

Η Μούρθια είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που, όπως είδαμε, έχει πολύ καλά αμυντικά γκαρντ, τα οποία βάζουν πολύ πίεση στην μπάλα. Γι’ αυτό πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο επιθετικό πλάνο. Το πιο σημαντικό για μας είναι να δώσουμε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x