Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ρώτησε τον Βενγκέρ για «Τόρο»!

Την άποψη του Αρσέν Βενγκέρ για την ποιότητα του Βασίλη Τοροσίδη ζήτησαν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ. Τι είπε ο προπονητής της Άρσεναλ για τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού. Όργιο φημών πως πέφτουν οι υπογραφές με Λαυρεντιάδη. Το κομμάτι της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ολοκληρώθηκε και σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν ποδόσφαιρο κόντρα στην ομάδα των Νέων. Τι λένε οι Τούρκοι για Ντέιβιντ και τι απαντούν οι Πειραιώτες.

Την άποψη του Αρσέν Βενγκέρ για την ποιότητα του Βασίλη Τοροσίδη ζήτησαν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα είχε βάλει στο «μάτι» από πέρυσι τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού και μάλιστα τον είχε παρακολουθήσει σε αρκετά ματς.

Η εξέλιξη του 24χρονου παίκτη εξέπληξε τους Γάλλους, οι οποίοι είχαν στείλει άνθρωπο στο πρώτο φετινό ματς των «ερυθρολεύκων» στο Champions League απέναντι στην Αλκμααρ, προκειμένου να «τσεκάρουν» την αξία του Ντεμπελέ.

Σε εκείνο το παιχνίδι, όμως, ήταν καταπληκτική η απόδοση του «Τόρο». Στη συνέχεια, ο σκάουτερ του συλλόγου της Μασσαλίας μετέβη στη Θεσσαλονίκη (για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) και μετά βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ (στο ματς με την ΑΕΚ), όπου ο Τοροσίδης πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβηκε στη μεταγραφική λίστα της Μαρσέιγ, της οποίας οι παράγοντες θέλησαν να ρωτήσουν τον Βενγκέρ, ο οποίος είπε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και πολυσύνθετο παίκτη. Έτσι, δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν οι Γάλλοι καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου παίκτη.

Τέλος το τρέξιμο, τώρα μπάλα

Το κομμάτι της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ολοκληρώθηκε χθες, με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα). Ο Μοράσι Σαντ' Ανα πίεσε αρκετά τους παίκτες, οι οποίοι έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα. Τις επόμενες ημέρες ο Ζίκο θα «φρεσκάρει» την ομάδα, προκειμένου να μην εμφανιστεί κουρασμένη στο σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και NET) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ,στο Καραϊσκάκη.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες, αφού την επόμενη Τετάρτη (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και NET) αντιμετωπίζουν τη Σταντάρ Λιέγης, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Στη διάθεση του Βραζιλιάνου προπονητή τέθηκε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά τον Ντιόγο, ο 22χρονος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο. Δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος στράικερ να παίξει στον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα.

Από την πλευρά του, ο Ματ Νταρμπισάιρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, αλλά θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Τέλος, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Αντώνη Νικοπολίδη στο ματς του Σαββάτου, αφού η οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα (στις 18:00, κεκλεισμένων των θυρών) την ομάδα των Νέων. Ο Ζίκο θέλει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, ύστερα από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών.

Τι θα δει ο Μπαρμπαλιάς

Το ματς Βραζιλία-Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων, θα παρακολουθήσει σήμερα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει παίκτες που αγωνίζονται στις δύο χώρες και συγκαταλέγονται αρκετά ψηλά στη λίστα του.

Από τη «σελεσάο» έχουν ξεχωρίσει οι Κάρντετς, Τεϊξέιρα (που αναμένεται να αγωνιστούν ως βασικοί), Μαϊκόν, Μποκίτα και Ντιόγο. Από το απέναντι στρατόπεδο ο κ. Μπαρμπαλιάς έχει ξεχωρίσει τον Οβιέδο, αλλά ο 19χρονος αριστερό μπακ συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να γράφουν ότι ο Ντέιβιντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται (σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα) να έχει καταθέσει πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ στη Φενερμπαχτσέ!

Οι Πειραιώτες, πάντως, διαψεύδουν όλα τα σενάρια που εμπλέκουν την ομάδα με μεταγραφικούς στόχους, αφού υποστηρίζουν ότι δεν ασχολούνται αυτή την περίοδο με μεταγραφικές υποθέσεις. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της «Φενέρ», Κριστόφ Ντάουμ, δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, για τον οποίο ο Ζίκο έχει καλή άποψη.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x