Ιταλία

Καναβάρο: «Αν ξανακερδίσω το Μουντιάλ, σταματάω»

Θαύμα χαρακτήρισε ο Φάμπιο Καναβάρο το ενδεχόμενο να κερδίσει για δεύτερη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε πώς αν συμβεί αυτό θα σημάνει αυτόματα και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Εάν ξανακερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπόσχομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από μένα, αφήστε με να σηκώσω πάλι το τρόπαιο. Θα ήταν θαύμα».

Θαύμα χαρακτήρισε ο Φάμπιο Καναβάρο το ενδεχόμενο να κερδίσει για δεύτερη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε πώς αν συμβεί αυτό θα σημάνει αυτόματα και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
«Εάν ξανακερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπόσχομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από μένα, αφήστε με να σηκώσω πάλι το τρόπαιο. Θα ήταν θαύμα».

Παράλληλα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 παραδέχθηκε την ανωτερότητα κάποιων ομάδων που παρουσιάζονται ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. «Η Βραζιλία και η Ισπανία είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με όλους τους άλλους, όμως είμαστε ακριβώς πίσω τους μαζί με μερικές ακόμα ομάδες».

Τέλος ο διεθνής παίκτης της Γιουβέντους αναφέρθηκε στην ένταξη του Αμάουρι στην Εθνική και υποσχέθηκε πως δε θα ξαναπαρουσιαστούν τα προβλήματα του παρελθόντος. «Δεν θα υπάρξουν προβλήματα, κάτι παρόμοιο συνέβη πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με προπονητή τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όταν οι Ντελ Πιέρο και Κασάνο μπήκαν εντελώς ξαφνικά στην ομάδα».

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x