Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πρόβλημα με Τάτο

Με μόνο πρόβλημα την απουσία του Ανδρέα Τάτου -λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο- συνεχίστηκε την Τετάρτη (14/10) η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα. Πάντως δεν εκφράζονται φόβοι σχετικά με τη συμμετοχή του νεαρού μέσου στο ματς με την ομάδα της Λιβαδειάς.

Με μόνο πρόβλημα την απουσία του Ανδρέα Τάτου -λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο- συνεχίστηκε την Τετάρτη (14/10) η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα.

Πάντως δεν εκφράζονται φόβοι σχετικά με τη συμμετοχή του νεαρού μέσου στο ματς με την ομάδα της Λιβαδειάς. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, ενώ την Πέμπτη (15/10) θα επανέλθουν στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, αφού ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακατασκευής στο χλοοτάπητα του γηπέδου.

• Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου (σ.σ. Μπρίτο, Σκόνδρας, Κάμπας), με επικεφαλής την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο του συλλόγου, Κάτια Κοξένογλου θα επισκεφθούν την Πέμπτη (14/10) το 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου. Εκεί θα βρεθεί και ο Σπύρος Μπουλούσης (στέλεχος της ΠΑΕ).

•• Ο Λούκας Φαβάλι και ο Κώστας Νεμπεγλέρας θα δώσουν το Σάββατο (12:30, 16/10) το «παρών» στο «Atromitos Store». Εκεί θα έχουν την ευκαιρία όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x