Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Μπαίνει ο Λαυρεντιάδης

Μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσον αφορά την αγορά του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Κύπριο επιχειρηματία. Στη διάθεση του Ζίκο για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτιμά το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ότι θα είναι ο Ντιόγο, αν και ο Βραζιλιάνος πονούσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.

Μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσον αφορά την αγορά του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Κύπριο επιχειρηματία. Στον πειραϊκό σύλλογο επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης θα γίνει «συμπαίκτης» του κ. Κόκκαλη, αφού φημολογείται ότι θα διαθέσει συνολικά περίπου 36 εκατ. ευρώ (σ.σ.: 25 εκατ. για το Καραϊσκάκη και 11 εκατ. για την ΠΑΕ).

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι «γνωρίζουμε πως ο κ. Λαυρεντιάδης θα μπει στην Καραϊσκάκης Α.Ε., αλλά αν το ποσοστό αυτό θα είναι 48 ή 49% δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Δεν ανησυχούν για Ντιόγο

Στη διάθεση του Ζίκο για τον σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και NET) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτιμά το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ότι θα είναι ο Ντιόγο, αν και ο Βραζιλιάνος πονούσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης. Ο 22χρονος επιθετικός πήγε στους γιατρούς της ομάδας, αφού δέχθηκε μια κλωτσιά στο οικογενειακό διπλό και πονούσε στο πόδι.

Ο Ντιόγο αναμένεται να κάθεται στον πάγκο στο α’ ημίχρονο κόντρα στους Αρκάδες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος του ματς. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Γκαλέτι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει στο β’ ημίχρονο με τον Αστέρα.

Όσον αφορά τον Νταρμπισάιρ, ο Άγγλος επιθετικός συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμό, χωρίς ακόμα να μπορεί να προσδιοριστεί πότε θα επιστρέψει στη δράση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνατε. Τώρα θα χαλαρώσουμε λίγο γιατί ακολουθούν αγώνες», είπε ο Ζίκο στους παίκτες, εν όψει του ματς με τον Αστέρα και του αγώνα της Τετάρτης με τη Σταντάρ Λιέγης.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός – Σταντάρ Λιέγης.

* Σταντάρ και Μπολόνια στο Καραϊσκάκη.

* Σύσκεψη με Άρσεναλ στο Φάληρο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x