Στίβος

Παράταση εγγραφών στο Μαραθώνιο Αθήνας

Την παράταση της προθεσμίας εγγραφών για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέχρι τις 23/10 ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, αποφάσισε να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το γεγονός δεν συνδέεται με την αναγραφή του ονόματος του κάθε δρομέα πάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.

Την παράταση της προθεσμίας εγγραφών για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέχρι τις 23/10 ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, αποφάσισε να παρατείνοει την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το γεγονός δεν συνδέεται με την αναγραφή του ονόματος του κάθε δρομέα πάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.

Χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόκειται να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί στην κλασική διαδρομή και τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ.

Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, η συγκεκριμέμνη υπηρεσία θα περέχεται αποκλειστικά στους δρομείς που θα επιλέξουν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

*Τα γραφεία του Μαραθωνίου στον ΣΕΓΑΣ θα παραμείνουν ανοικτά το Σάββατο (17/10) και την Κυριακή (18/10) από τις 09.00 έως τις 16.00.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x