Γενικά

Μέσι: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά»

Με τη «ψυχή στο στόμα» ήρθε η πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010 για την Αργεντινή και το αστέρι της ομάδας του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λιονέλ Μέσι, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο μέλλον για να έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη της «μπιανκοσελέστε». Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της «χώρας του τάνγκο» χρειάστηκε να παλέψει ως και το τελευταίο παιχνίδι των Προκριματικών για να πάρει το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Με τη «ψυχή στο στόμα» ήρθε η πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010 για την Αργεντινή και το αστέρι της ομάδας του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λιονέλ Μέσι, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο μέλλον για να έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη της «μπιανκοσελέστε». Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της «χώρας του τάνγκο» χρειάστηκε να παλέψει ως και το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, κόντρα στην Ουρουγουάη, για να πάρει το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

«Γνωρίζω ότι τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για την ομάδα, αλλά και για εμένα ειδικότερα. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν», τόνισε αρχικά ο Μέσι και πρόσθεσε:

«Οφείλουμε να βελτιωθούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το Μουντιάλ. Αν κάνουμε ό, τι πρέπει, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες να διακριθούμε αφού αυτή η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x