Μπάμπης Χριστόγλου

Tι περιμένω να δω

SportDay

Στο ματς με τον Αστέρα, όπως έγραψα και χθες, περιμένω να δω βελτίωση. Με όλα τα μεγάλα όπλα στη φαρέτρα πλέον και με τις απώλειες να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, περιμένω να δω έναν Ολυμπιακό πιο επιθετικό, πιο παραγωγικό, που θα μπορέσει να πάρει άνετα το ματς για να ξεκολλήσει από τα «κλειστά» σκορ που έχει φέρει μέχρι στιγμής στην έδρα του.

Είναι αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο και για ουσιαστικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Η βελτίωση και μία άνετη νίκη θα λειτουργήσουν ευεργετικά και εν όψει του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, στον οποίο θα παίξει κατά μεγάλο ποσοστό την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περιμένω στο ματς με τον Αστέρα, που είναι μία υπολογίσιμη ομάδα, ειδικά εκτός έδρας, όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα, να δω βελτίωση από τους παίκτες του Ολυμπιακού, να δω περισσότερα πράγματα βγαλμένα από τη φιλοσοφία του Ζίκο και σαφώς ένα συγκεκριμένο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο. Πράγματα που, με λίγα λόγια, δεν διαπιστώσαμε στη σύντομη θητεία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Πέρα από τα αγωνιστικά, πάντως, θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να αρχίσει να κάνει ορισμένες κινήσεις και για την ενίσχυσή του τον χειμώνα. Ας μην περιμένει πάλι την ύστατη στιγμή η διοίκηση για να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις, είναι αναγκαίο να αποκτηθούν παίκτες. Υπάρχουν ξένοι αλλά και Ελληνας, και συγκεκριμένα επιθετικός, που θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Ο μόνιμος σκόρερ της Εθνικής Φάνης Γκέκας είναι μία περίπτωση που λογικά θα απασχολήσει τον Θρύλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x