Πόλο

Θωμάκος: «Νωρίς να θέσουμε στόχους»!

Πίστωση χρόνου χρειάζεται ο Πανιώνιος για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών σύμφωνα με τον Γιάννη Θωμάκο. Ο αθλητής των «κυανέρυθρων» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Sports Show & Fashion, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη είναι νωρίς για την ομάδα του να θέσει στόχους. Παράλληλα, μαζί με τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Μάζη, αποκάλυψαν πως πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν και μελλοντικά στο άθλημα.

Πίστωση χρόνου χρειάζεται ο Πανιώνιος για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών σύμφωνα με τον Γιάννη Θωμάκο. Ο αθλητής των «κυανέρυθρων» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Sports Show & Fashion, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη είναι νωρίς για την ομάδα του να θέσει στόχους. Παράλληλα, μαζί με τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Μάζη, αποκάλυψαν πως πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν και μελλοντικά στο άθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι δύο πολίστες του Πανιωνίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Γιάννης Θωμάκος: «Δεν μπορούμε από τώρα να οριοθετήσουμε τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου, δεδομένου ότι η ομάδα έχει διαφοροποιηθεί αρκετά σε σχέση με πέρυσι, λόγω της έλευσης αρκετών νέων προσώπων. Σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ώρα που θα κρεμάσω το σκουφάκι μου. Δεν πρόκειται όμως να φύγω από τον χώρο, θα συνεχίσω από κάποιο πόστο. Δεν είναι εύκολο να παρατήσεις εύκολα τον αθλητισμό. Είναι τρόπος ζωής».

Δημήτρης Μάζης: «Σαφώς και με έχει αποζημιώσει ο αθλητισμός. Φυσικά ο πρωταθλητισμός έχει τα αρνητικά του, όπως και τα θετικά. Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι όποιος δουλέψει μπορεί να τα καταφέρει. Και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από το πόλο. Θα προσπαθήσω να βρίσκομαι κοντά σε αυτό που αγαπώ από κάποιο πόστο. Βέβαια υπάρχουν και δυσάρεστες στιγμές, όπως για παράδειγμα ο υποβιβασμός του Εθνικού και της Γλυφάδας που είναι δύο ιστορικά σωματεία. Από οικονομιλής άποψης το άθλημα περνάει κρίση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x