Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Θύμισε Θρύλο, κοιτάει Σταντάρ!

Το νέο πιο επιθετικό και παραγωγικό πρόσωπο του Ολυμπιακού έχει σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, μία ημέρα μετά τη νίκη με επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης την προσοχή τους. Άτυχος ο Ντιόγο, ο οποίος χάνει πιθανότατα το παιχνίδι απέναντι στους Βέλγους. Τι δήλωσε ο Ζίκο στην ιστοσελίδα του.

Το νέο, πιο επιθετικό και παραγωγικό πρόσωπο του Ολυμπιακού έχει σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, μία ημέρα μετά τη νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουν πως βρίσκουν την παλιά γνώριμη εικόνα τους και φαίνεται πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με την πρόσληψη του Ζίκο, είχε θετικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν χαρά στους περίπου 20,000 οπαδούς που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο και στήριξαν τους παίκτες με την παρουσία τους. Οι Πειραιώτες, ύστερα από την έλευση του Βραζιλιάνου τεχνικού, έδειξαν ότι εκτός από τα αποτελέσματα μπορούν να παίξουν και ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάτι που είχε λείψει στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου.

Σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του «τρίποντου» έπαιξε η εμφάνιση του Ζαϊρί, η επιστροφή του Γκαλέτι και του Μαρέσκα, όπως και το γεγονός ότι οι μπακ της ομάδας (Γκαλίτσιος και Μπράβο) έφταναν ψηλά στην αντίπαλη άμυνα και δημιουργούσαν επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Τώρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν «γκέλα» του «αιώνιου» αντίπαλου στην έδρα της Καβάλας, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, το ματς που χρειάζεται να δείξουν προσοχή είναι αυτό της Τρίτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου και το παιχνίδι με τους Βέλγους είναι πιθανό να κρίνει τη μετέπειτα παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σε αυτό τον αγώνα, εκτός των παικτών, ο κόσμος πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο, αφού το Καραϊσκάκη έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας και με αφορμή το γεγονός ότι θα έρθουν την Τρίτη περίπου 1.000 φίλοι της βελγικής ομάδας, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν οι σχετικές συστάσεις στον κόσμο.

Άτυχος ο Ντιόγο

Τελικά οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού όσον αφορά τη συμμετοχή του Ντιόγο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης επαληθεύτηκαν. Ο Βραζιλιάνος σε μία προσπάθειά του, δέχτηκε κλωτσιά στην αριστερή ποδοκνημική, εκεί ακριβώς που είχε το πρόβλημα και θα χάσει το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το χθεσινό παιχνίδι ακούστηκε η άποψη πως θα ήταν καλύτερο να μην ξεκινήσουν ο Γκαλέτι και ο Ντιόγο, επειδή προέρχονταν από τραυματισμούς. Ωστόσο, ο Ζίκο επέλεξε να ξεκινήσει τους δύο ποδοσφαιριστές από την αρχή του αγώνα και ο συμπατριώτης του επιθετικός στάθηκε άτυχος (δεχόμενος κλωτσιά στο σημείο που είχε τραυματιστεί). Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκαλίτσιος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Σταντάρ.

Ζίκο: «Εξαιρετικό παιχνίδι ο Ζαϊρί»

Στην απόδοση του Ζαουάντ Ζαϊρί στάθηκε ο Ζίκο στη δήλωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και οι φίλαθλοί μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και χειροκρότημα. Η ομάδα πήγε πολύ καλά. Δυστυχώς χάσαμε νωρίς τον Ντιόγο με τραυματισμό, αλλά ο αντικαταστάτης του, Ζαϊρί, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, επισφραγίζοντάς το με ένα πολύ ωραίο γκολ.

Αντιλήφθηκα τη σημασία της βελτίωσης που παρουσιάσαμε στη φυσικής μας κατάστασης, με τη δουλειά που κάναμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η αλλαγή ήταν εμφανής. Θα ήθελα, επίσης, να επισημάνω πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σαν χαλί. Τώρα, ελπίζουμε να στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός
», έγραψε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x