Stoiximan Super League

Ζίκο: «Απόλυτα ευχαριστημένος»

Την ικανοποίησή του για τη βελτίωση που παρουσίασε ο Ολυμπιακός σε επίπεδο παραγωγής ποδοσφαίρου, αλλά και φυσικής κατάστασης δήλωσε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0.

Την ικανοποίησή του για τη βελτίωση που παρουσίασε ο Ολυμπιακός σε επίπεδο παραγωγής ποδοσφαίρου, αλλά και φυσικής κατάστασης δήλωσε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη, όχι μόνο σαν αποτέλεσμα, αλλά επειδή καλυτερεύσαμε τη φυσική μας κατάσταση και την τεχνική πλευρά του παιχνιδιού μας. Θετικό στοιχείο ήταν και η επάνοδος παικτών όπως ο Μαρέσκα και ο Γκαλέτι. Πιστεύω πως σε όλη τη διάρκεια του ματς παίξαμε σαν μία ομάδα που έψαχνε συνεχώς τη νίκη και νομίζω πως ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας», τόνισε.

Για το σκληρό παιχνίδι των Αρκάδων ανέφερε: «Δεν είμαι εδώ για να αναλύσω την αντίπαλη ομάδα. Όταν ένα παιχνίδι είναι σκληρό, ευθύνεται ο διαιτητής που το επιτρέπει. Ο Ολυμπιακός που έχει μεγάλες μονάδες και είναι μεγάλη ομάδα συχνά αναγκάζεται να παίξει κι αυτός σκληρά».

Αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών των Ντιόγκο και Τοροσίδη είπε: «Ο τραυματισμός του Ντιόγκο είχε προέλθει από το ματς με το Λεβαδειακό. Είχε προσπαθήσει να επανέλθει, αλλά χτύπησε στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να βγει. Θα πρέπει να περιμένουμε την εξέτασή του σε 24 ώρες από τους γιατρούς. Το ίδιο ισχύει και με τον Τοροσίδη».

Παράλληλα «έπλεξε» το εγκώμιο των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Έντσο Μαρέσκα, που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που φώναξε ρυθμικά το όνομά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. «Ο Γκαλετι και ο Μαρέσκα είναι παίκτες μεγάλης κλάσης. Προσφέρουν μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε και αλλαγές. Με την επιστροφή τους μπορούν να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο», τόνισε αρχικά ο πρώην κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ύστερα από το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς της Τρίτης, με τη Σταντάρ Λιέγης για τους ομίλους του Champions League: «Θα περιμένουμε και τον Βασίλη Τοροσίδη και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε τη νίκη». Επίσης ξεκαθάρισε πως η πολύ καλή εμφάνιση του Ζαουάντ Ζαϊρί «... δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί σίγουρα την Τρίτη».

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δήλωσε για τη χρησιμοποίηση του Μαρέσκα και την προσαρμογή των πλάνων του: «Ο Μαρέσκα έπαιξε σαν αμυντικό χαφ. Είναι παίκτης που μπορεί να προωθείται και να ανοίγει το παιχνίδι. Και ο Ντουντού μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Ανάλογα με την κατάσταση του κάθε παίκτη κάνουμε και τις επιλογές. Πάντως δεν φτιάχνω την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά όπως εγώ κρίνω ότι πρέπει».

Καταλήγοντας για το γεγονός ότι το όνομά του ακούστηκε ρυθμικά από τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμη μεγαλύτερος».

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μάριο Γκόμες, εμφανίστηκε ικανοποιημένος μόνο από την εμφάνιση της ομάδας του στα πρώτα 35 λεπτά. «Το γκολ του Μέλμπεργκ άλλαξε τις ισορροπίες. Μέχρι τότε οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά, αλλά στο δεύτερο και ειδικά μετά το δεύτερο γκολ δεν ήμασταν καλοί. Το παιχνίδι μέχρι το 35 ήταν μοιρασμένο. Μετά υποκύψαμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Όταν ο αντίπαλος σε πιέζει τόσο πολύ και δεν μπορείς να κρατήσει την μπάλα, είναι φυσιολογικό να εκνευρίζεσαι», είπε ο Αργεντινός προπονητής, ενώ διέκρινε βελτίωση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού λέγοντας: «Είδα ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην παραγωγή του παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ακόμη και στα πρώτα 35 λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x