Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πάλι… διέξοδος η Ευρώπη

Για μία ακόμη φορά, ένα ευρωπαϊκό ματς προσφέρεται ως ευκαιρία εξιλέωσης για την ομάδα της ΑΕΚ. Η νίκη επί του Πανθρακικού δεν ικανοποίησε κανέναν λόγω της κακής εμφάνισης και στο ματς με την ΜΠΑΤΕ είναι αναγκαίο ένα καλύτερο πρόσωπο. Πονοκέφαλος για τον Μπάγεβιτς η θέση του δεξιού μπακ. Επέστρεψε ο Νέμεθ. Στις ΗΠΑ ο Θανόπουλος για συζητήσεις με τον Νοτιά, φήμες για ενδιαφέρον από επιχειρηματία/ες για τις μετοχές. «Δεν έβρισα», τόνισε ο Λεονάρντο.

Για μία ακόμη φορά, ένα ευρωπαϊκό ματς προσφέρεται ως ευκαιρία εξιλέωσης για την ομάδα της ΑΕΚ. Η νίκη επί του Πανθρακικού δεν έφερε κανένα κέρδος πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών, αφού εμφανίστηκαν πολλές αγωνιστικές αδυναμίες και οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να ανακτήσουν τη χαμένη εμπιστοσύνη των φιλάθλων τους στο ματς της προσεχούς Πέμπτης απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία για το Europa League.

Τα πράγματα δεν θα είναι όμως απλά. Πέρα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, που δεν είναι αμελητέα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Το κυριότερο έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αραούχο και Γεωργέας, καθώς και ο τραυματίας Κουτρομάνος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα πρέπει να καταφύγει σε μία λύση ανάγκης, με τους Ενσαλίβα, Γιάχιτς και Μάκο να έχουν κατά καιρούς παίξει ως δεξιοί οπισθοφύλακες. Νοκ άουτ είναι επίσης οι τραυματίες Αλεξόπουλος και Ζεράλντο, όπως επίσης και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Νέμεθ, που επέστρεψε στην Αθήνα, θα φανεί αν είναι σε θέση να προσφέρει μετά το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο. Ο Ούγγρος άσος έκανε αποθεραπεία και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος.

Οι Ζεράλντο και Μαντούκα έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Γιώργος Αλεξόπουλος προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο. Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Μινσκ το πρωί της Δευτέρας (10:00).

Οι εξελίξεις στις… ΗΠΑ

Για τις ΗΠΑ αναχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, για να έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, Νίκο Νοτιά. Φήμες κάνουν λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον επιχειρηματία ή ομίλου επιχειρηματιών, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από επίσημα χείλη. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς είναι πολύ πιθανό να φανεί αν η «Ένωση» θα αλλάξει χέρια ή τουλάχιστον αν ο Νίκος Νοτιάς θα αποκτήσει έναν ισχυρό «συμπαίκτη» στο σύλλογο. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ στις ΗΠΑ συνόδευσε ο οικονομικός διευθυντής της ομάδας, Μιχάλης Δημαράκης.

Λεονάρντο: «Ποτέ δεν έβρισα»

Διαψεύδει ότι καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε οπαδούς που τον αποδοκίμαζαν ο Λεονάρντο, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους οπαδούς που αποδοκίμασαν τους παίκτες, μετά το ματς με τον Πανθρακικό, μίλησε σε έντονο ύφος στον Βραζιλιάνο μέσο κι αυτός αντέδρασε άσχημα, βρίζοντάς τον. «Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό που συνέβη κατά την αποχώρησή μου από το γήπεδο και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα πως ποτέ δεν καταφέρθηκα με προσβλητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον φιλάθλων μας. Τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου, κάτι που έχω αποδείξει στα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Χωρίς κόσμο με Άρη

Παρά την κοινή επιθυμία των ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρη για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, τόσο στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και στην άτυπη ρεβάνς του δευτέρου γύρου στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος είναι πως η αστυνομία της Αθήνας δεν μπορούσε να εγγυηθεί για τη μετακίνηση οπαδών από τη Θεσσαλονίκη στο ματς του δευτέρου γύρου, συνεπώς δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία και των δικών της οπαδών στο ματς της όγδοης αγωνιστικής.

Δευτέρα λόγω… Μπιγιονσέ

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 16:45 θα γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λάρισα για τη δέκατη αγωνιστική. Η Σούπερ Λίγκα μετέθεσε κατά μία ημέρα το παιχνίδι, καθώς την Κυριακή 8 Νοεμβρίου διεξάγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ η συναυλία της Μπιγιονσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x