Αγγλία

Προτάθηκε στην Τότεναμ ο Αντριάνο!

Η «ανάγκη» του Αντριάνο να επιστρέψει σε ομάδα υψηλού επιπέδου αποδείχθηκε με πράξεις… Οι μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, για τον οποίο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, έχουν κινήσει «γη και ουρανό» για να βρουν στον πελάτη τους ευρωπαϊκή ομάδα. Σύμφωνα με την «Sunday Mirror», ο 27χρονος στράικερ προτάθηκε και μάλιστα ως ελεύθερος στην Τότεναμ!

Η «ανάγκη» του Αντριάνο να επιστρέψει σε ομάδα υψηλού επιπέδου αποδείχθηκε με πράξεις… Οι μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, για τον οποίο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, έχουν κινήσει «γη και ουρανό» για να βρουν στον πελάτη τους ευρωπαϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με την «Sunday Mirror», ο 27χρονος στράικερ προτάθηκε και μάλιστα ως ελεύθερος στην Τότεναμ! Οι ατζέντηδες αποκάλυψαν ότι υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Αντριάνο με την Φλαμένγκο, που του επιτρέπει να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ελεύθερος για ομάδα της Ευρώπης!

Σε αυτό «ποντάρει» και η αγγλική ομάδα, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να ενισχυθεί επιθετικά τον Ιανουάριο, μετά την- κατ’ όπως όλα δείχνουν- παραχώρηση του Ρομάν Παβλιουτσένκο!

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x