Champions League

Γκαλιάνι: «Συγκίνηση όταν δούμε τον Κακά»!

Τα συναισθήματα των ανθρώπων της Μίλαν για τον ποδοσφαιριστή που ήταν για χρόνια η «σημαία» της ομάδας δεν έσβησαν από τη μια μέρα στην άλλη κατά την αποχώρησή του το καλοκαίρι. «Θα υπάρξει συγκίνηση όταν τον δούμε από κοντά με διαφορετική φανέλα. Ελπίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διώξουμε το συναίσθημα», δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι για τον Κακά, ενόψει του αγώνα των «ροσονέρι» με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Τετάρτη, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα συναισθήματα των ανθρώπων της Μίλαν για τον ποδοσφαιριστή που ήταν για χρόνια η «σημαία» της ομάδας δεν έσβησαν από τη μια μέρα στην άλλη κατά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι. «Θα υπάρξει συγκίνηση όταν τον δούμε από κοντά με διαφορετική φανέλα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διώξουμε το συναίσθημα», δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι για τον Κακά, ενόψει του αγώνα των «ροσονέρι» με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Τετάρτη, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα και… πάνω από τη μεγάλη προσωπικότητα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, στην αυριανή αναμέτρηση συναντώνται οι δύο πιο ιστορικές ομάδες του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. «Αύριο, σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις στον κόσμο θα δείχνουν το ματς της Ρεάλ με τη Μίλαν. Αύριο θα υπάρχουν 16 τρόπαια στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα πάμε να χάσουμε, δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ στην ομάδα μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της επτά φορές πρωταθλήτριας «γηραιάς ηπείρου», ενώ όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τη νίκη επί της Ρόμα (2-1) για τη Serie A, πρόσθεσε: «Ο αγώνας με τη Ρόμα ήταν πολύ σημαντικός για τη βαθμολογία, για την αυτοεκτίμησή μας και για πολλά πράγματα».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x