Ελλάδα

Α1: Ο Ράντζεν φεύγει, ο Έιβερι... «έρχεται»

Την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό του Σούλη Μαρκόπουλο, Έρνεστ Ράντζεν, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων του κ. Έρνεστ Ράντζεν, λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών».

Την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό του Σούλη Μαρκόπουλο, Έρνεστ Ράντζεν, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων του κ. Έρνεστ Ράντζεν, λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών».

Από αγωνιστικής πλευράς, ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, τον Πανελλήνιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο Ουίλιαμ Έιβερι έχει ένα λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" εξηγώντας γιατί επιθυμεί διακαώς τη νίκη κόντρα στους "ολυμπιονίκες":«Έχω ένα επιπλέον κίνητρο σε σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου, αφού θέλω να αποδείξω και στους ιθύνοντες του Πανελληνίου το λάθος που έκαναν με μένα. Θέλω πάρα πολύ να κερδίσω αυτό το παιχνίδι. Είναι μια ξεχωριστή προσωπική υπόθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τον τρόπο που θα παίξω θα δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα μου. Είμαι πάντως παθιασμένος για να κερδίσουμε μέσα στην έδρα του τον Πανελλήνιο».

Ο Έιβερι αναφέρθηκε και στις φήμες που διέρρεαν για αντικατάστασή του: «Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να με διώξει ούτε αν προτιμούσε τον Τάιρον Λου από εμένα. Δεν είναι δικιά μου δουλειά. Άλλοι αποφασίζουν. Δεν με νοιάζουν οι ψίθυροι και δεν ασχολούμαι με τις φήμες που κυκλοφορούν. Ούτε εφημερίδες διαβάζω ούτε καταλαβαίνω ελληνικά για να ακούω αυτά που λένε. Εγώ κοιτάω μόνο τη δουλειά μου και πώς θα γίνομαι καλύτερος. Από την άλλη, εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της ομάδας και εφόσον μου λένε ότι προχωράμε κανονικά μαζί και δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν ανησυχώ. Μέχρι στιγμής ισχύει ό,τι μου έχουν πει».

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλόπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x