Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πάντα πρώτος

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ () παραμένοντας έτσι για όγδοη σερί αγωνιστική στην κορυφή. Ο Κώστας Κατσουράνης έχει πάρει από το χέρι τους «πράσινους» και τους οδηγεί στον τίτλο,δείχνοντας πως είναι ο παίκτης που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον, στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Εορδαϊκό.Ξέσπασμα Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ (2-1) παραμένοντας έτσι για όγδοη σερί αγωνιστική στην κορυφή. Ο Κώστας Κατσουράνης έχει πάρει από το χέρι τους «πράσινους» και τους οδηγεί στον τίτλο,δείχνοντας πως είναι ο παίκτης που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον, στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Εορδαϊκό.Ξέσπασμα Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Χεν Τεν Κάτε έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση μερίδας δημοσιογράφων. Πλέον, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Εορδαϊκό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ενόψει και της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο ενώ η επόμενη υποχρέωση του στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αυτή απέναντι στη Στουρμ Γκρατσς στην Αυστρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x