Μπάμπης Χριστόγλου

Θέλει πολλή προσοχή

SportDay

Tο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο θεωρώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα από τα κρισιμότερα της χρονιάς. Δεν είναι οι απώλειες που με φοβίζουν, οι οποίες είναι σίγουρα σημαντικές. Ντουντού, Αβραάμ, Τοροσίδης, οι δύο επιθετικοί (Ντιόγο, «Ντάρμπι») και ο Λεονάρντο σίγουρα δεν αναπληρώνονται εύκολα.

Εάν απουσιάσει και ο Μαρέσκα, σίγουρα τα χέρια του Ζίκο θα είναι ακόμα πιο δεμένα. Αυτό που με ανησυχεί είναι η αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια και το γεγονός ότι δίνει το περιθώριο στον αντίπαλο να πιστεύει ότι είναι σε θέση να χτυπήσει το ματς. Δεν είναι ο Ολυμπιακός των πρώτων αγωνιστικών που ήξερες ότι έχει καλή αμυντική συμπεριφορά, που όταν πρέσαρε μπορούσε να ελέγξει το ματς.

Στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν διαστήματα στα οποία όποιος είναι απέναντι στους «ερυθρόλευκους» κυριαρχεί. Σε αυτό το κομμάτι παίζουν ρόλο και οι δυνάμεις που έχει κάθε ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει φρεσκάδα αυτή τη στιγμή και αυτό είναι επόμενο να συμβεί με τόσες απώλειες. Δεν νομίζω ότι κάνει καλό σε κανέναν να λέω τα ίδια για το τι δεν έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Ζίκο θα πρέπει να διαχειριστεί το ματς πολύ προσεκτικά και να διασφαλίσει πρώτα ότι η ομάδα δεν θα δεχθεί γκολ. Ο Ολυμπιακός, έστω και χάρη στην προσωπικότητα και τις αρετές των παικτών ως μονάδες, μπορεί να βρει το γκολ. Το θέμα είναι να κρατήσει το μηδέν πίσω, διότι αν δεχτεί τέρμα, θα βάλει τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Μεγάλη προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση απαιτεί το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε αντίπαλο που «καίγεται» για πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x