Stoiximan Super League

Άρης: Ερωτηματικό ο «loco» για το ντέρμπι

Κουίζ για δυνατούς λύτες παραμένει η συμμετοχή ή μη, του Σεμπαστιάν Αμπρέου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Κούπερ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή τον Ουρουγουανό φορ και έτσι θα κριθεί στο παρά πέντε η παρουσία του «loco» στο ντέρμπι. Το σύνθημα για επικράτηση των "κίτρινων" έδωσε ο αμυντικός της ομάδας, Κριστιάν Νασούτι, ενώ η ΠΑΕ δέχθηκε να φιλοξενήσει 500 οπαδούς του Πανιωνίου, στον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής.

Κουίζ για δυνατούς λύτες παραμένει η συμμετοχή ή μη, του Σεμπαστιάν Αμπρέου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Κούπερ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή τον Ουρουγουανό φορ και έτσι θα κριθεί στο παρά πέντε η παρουσία του «loco» στο ντέρμπι. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα αισθάνεται ο 33χρονος άσος καθώς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 18:00, μετά από πολύωρο και αρκετά κοπιαστικό ταξίδι (καθώς θα αναγκαστεί να περιμένει έξι ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης πριν «πετάξει» εκ νέου για το «Ελ. Βενιζέλος» και άλλες δύο ώρες για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη).

Ο Κούπερ ποντάρει στον Αμπρέου καθώς η εμπειρία του Ουρουγουανού σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι δεδομένη και έτσι μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση του Άρη. Αν ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν νιώσει καταβεβλημένος σωματικά, ο Αργεντινός τεχνικός θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Όσον αφορά τις σκέψεις του Κούπερ για τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, αυτές παραμένουν άγνωστες, μια και ο έμπειρος τεχνικός δεν φανερώνει τα πλάνα του στις καθημερινές προπονήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, το σύστημα με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του είναι το 4-4-2 με τα μεγάλα ερωτηματικά (εκτός από τον Αμπρέου) να παραμένουν οι θέσεις των αριστερών χαφ και του μέσου δίπλα (πιθανότατα) στον Κόκε.

Νασούτι: «Για τη νίκη στη Τούμπα»

Το σύνθημα για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Κριστιάν Νασούτι με δηλώσεις που έκανε στο Novasports. Ο αμυντικός του Άρη αφού είπε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και συνεπώς χρειάζεται η προσοχή όλων, πρόσθεσε ότι «…έχουμε την ποιότητα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε μέσα στην Τούμπα». Ο πρώην στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και στον προπονητή της ομάδας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. «Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη και αρέσκεται στη σκληρή δουλειά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε προπόνηση για να μάθουμε απ’ αυτόν».

Φίλαθλοι του Πανιωνίου στις εξέδρες του «Κ. Βικελίδης»

Αν και όλοι στον Άρη κινούνται γύρω από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ , εν τούτοις πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σχετικά με τον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής, εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην έδρα τους τον Πανιώνιο. Στη συνάντηση που είχαν οι δύο ΠΑΕ επήλθε συμφωνία (πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και της Αστυνομίας) για αμοιβαία ανταλλαγή 500 εισιτηρίων. Έτσι, στον αγώνα της επόμενης Κυριακής (29/11) στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα υπάρχουν οπαδοί της ομάδας του Εμίλιο Φερέρα.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x