Παλαιότερες

Αρες, «κάρες», κουκουνάρες

SportDay

• Οι Παναθηναϊκάρες κόβουν το χέρι τους και στοιχηματίζουν το νεφρό τους ότι ο Καραγκούνης, που παίζει αν χρειαστεί με ένα πόδι, χωρίς χιαστούς ή με σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα και στα δύο γόνατα, αποκλείεται να χάσει το ντέρμπι λόγω μιας παλιο-γρίπης. Συμφωνώ ως προς τη διάθεση του Καραγκούνη και δεν αμφισβητώ την κράση του, αλλά κρατάω μικρό καλάθι επειδή μιλάμε για Η1Ν1 κι όχι για ένα απλό κόψιμο.

• Αν τελικά ο Καραγκούνης δεν καταφέρει να παίξει ή οι αντοχές του είναι για τα πρώτα 45 λεπτά ή τα 30 τελευταία -ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα- θα είναι μια καλή ευκαιρία να μας δείξει η ομάδα και ο Τεν Κάτε αν «υπάρχει ζωή» και μετά τον Καραγκούνη. Οποτε έλειψε φέτος ο «Κάρα», ο Παναθηναϊκός δεινοπάθησε. Μέχρι λοιπόν κάποιος εκ των έσω να «ψηλώσει» τόσο ώστε να αναλάβει τον ρόλο του ή να αγοραστεί κάποιος με περίσσευμα πάθους και αυταπάρνησης, κάπως πρέπει να καλυφθεί το έλλειμμα. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά, να μη μασήσει απ’ την καυτή έδρα, να ζητήσει την μπάλα όταν αυτή ζυγίζει 100 κιλά, να απαιτήσει να χτυπήσει τα στημένα. Να νιώσουν οι συμπαίκτες του έντονα την παρουσία του.

• Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση της διοίκησης να ακυρώσει την ανοικτή προπόνηση στη Λεωφόρο, ειδικά απ’ τη στιγμή που είχαμε ανταλλαγές κλαδιών ελιάς ανάμεσα στους υπεύθυνους επικοινωνίας των δυο ομάδων (κ. Ησαΐα και Μώραλη) κι έγινε σοβαρή προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Διότι αυτού του τύπου τα γκαλά έχουν αποκλειστικό σκοπό να φωνάξουν οι οπαδοί όλα αυτά που δεν θα μπορέσουν να πουν μια και δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Οι Ελληνες που καταλαβαίνουν εντελώς τη λυρικότητα των συνθημάτων, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, μόνο που το θέμα δεν είναι αν ξέρουν αλλά αν μπορούν. Οσο για τους ξένους, πάντα θα αντιμετωπίζουν με αμήχανα χαμόγελα τον οπαδό που θα σφίγγει τη γροθιά μπροστά τους και θα τους λέει «Mori paixtoura, we believe you, please fuck the gay in their house».

• Αυτό το «θα τους σεβαστούμε αλλά δεν θα τους φοβηθούμε» που είπε ο Τεν Κάτε, σόρι, αλλά το έχει ξεπατικώσει από δηλώσεις του Βασίλη Δανιήλ πριν από παιχνίδι Ελλάδα - Νήσοι Φερόε. Επίσης, το «έχετε να νικήσετε τον Παναθηναϊκό από το 2006, ούτε φέτος θα ΜΕ νικήσετε», είναι λίγο στη λογική «τα παιδία παίζει» - αττική σύνταξη, «οι γέροι πεινάει» - σύνταξη του ΙΚΑ. Οσο για το 2-4 που προέβλεψε ο κόουτς, έξι γκολ συνολικά δεν έχουν μπει σε μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος τα τελευταία 5 χρόνια. Σε έναν θα μπουν;

• Εδώ κοτζάμ κρατικός προϋπολογισμός χώρεσε σε USB stick, δεν θα χωρούσαν οι κινήσεις των παικτών του Ολυμπιακού που θα πάρουν αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού; Και μια απορία: θα δώσουν USB και με τις κινήσεις του Οσκαρ, ή τις ζωγράφισαν σ’ ένα χαρτομάντιλο για οικονομία;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x