Stoiximan Super League

«Πρόσφατα και από αεροβόλο τα σημάδια»

Συνεχίστηκε στην Εισαγγελία Πειραιά η διερεύνηση της καταγγελίας του Παναθηναϊκού για χτυπήματα από αεροβόλο που δέχθηκε ο Αλέξης Τζόρβας στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. «Πρόσφατα και από αεροβόλο όπλο» αναφέρει για τα τράυματα η έκθεση της ιατροδικαστού. Ερωτηματικό το πόσο πρόσφατα είναι και εάν έγιναν στον αγώνα του «Γ.Καραϊσκάκης». Απορρίφθηκε αίτημα για παράσταση των πρασίνων» κατά την απολογία των Πειραιωτών. Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι «πράσινοι» την Κυριακή με Ατρόμητο.

Συνεχίστηκε στην Εισαγγελία Πειραιά η διερεύνηση της καταγγελίας του Παναθηναϊκού για χτυπήματα από αεροβόλο που δέχθηκε ο Αλέξης Τζόρβας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την έκθεση της ιατροδικαστού, Δήμητρας Τσακρή, τα τραύματα είναι πρόσφατα και προήλθαν από αεροβόλο όπλο. Ερωτηματικό το πόσο πρόσφατα είναι και εάν έγιναν στον αγώνα του «Γ.Καραϊσκάκης». Απορρίφθηκε αίτημα για παράσταση των πρασίνων» κατά την απολογία των Πειραιωτών. Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι «πράσινοι» την Κυριακή με Ατρόμητο.

Η ίδια η κ. Τσακρή δεν μπόρεσε να παραστεί, λόγω μιας ασθένειας αλλά απέστειλε την έκθεση της στον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια κλήθηκε άλλος ιατροδικαστής, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα και στήριξε τη γνωμάτευση της συναδέλφου του, χωρίς να απαντηθεί το ερώτημα του πότε έγιναν.

«Όχι» στο αίτημα του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για παράσταση κατά τη διάρκεια της απολογίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν στο «Γ.Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο αθλητικός δικαστής δεν έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του νομικού εκπροσώπου των «πρασίνων», Γιάννη Καρμή, ότι το «τριφύλλι» έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση. Το ίδιο συνέβη με το θέμα του αεροβόλου, το οποίο και δεν εξετάστηκε καθώς δεν είχε γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνα.

«Έχουμε το έννομο συμφέρον προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των παικτών μας, η οποία εθίγει βάναυσα. Επίσης δεν θέλουμε τα αεροβόλα να γίνουν πυροβόλα στο μέλλον. Έχουμε στείλει έγγραφο στη Σούπερ Λίγκα και εξηγούμε τι συνέβη με το όπλο και τον σουγιά», είπε απευθυνόμενος στην έδρα ο κ. Καρμής.

Τελικά κρίθηκε ότι δεν μπορεί να παρίσταται στην εκδίκαση εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού δεν στοιχειοθετείται έννομο συμφέρον, ενώ για την υπόθεση του αεροβόλου, ο αθλητικός δικαστής έκανε αποδεκτή την εισήγηση των νομικών εκπροσώπων του Ολυμπιακού. Οι κύριοι Θεόδωρος Γιαννίκος και Γιάννης Βούλτσης ισχυρίστηκαν πως αφού δεν αναγράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα δεν μπορεί να ληφθεί και υπόψη, όπως και έγινε. Το συγκεκριμένο θέμα πλέον αφορά αποκλειστικά τον εισαγγελέα που ασχολείται σχετικά.

Ράδιο "αρβύλα" τα περί... δωματίου με όπλα

Ο κύριος Καρμής διέψευσε ότι ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε σε ύπαρξη δωματίου μέσα στο γήπεδο στο οποίο φυλάσσονται όπλα, λέγοντας «εμείς δεν ήρθαμε εδώ να λέμε τέτοια πράγματα». Ουσιαστικά, τα όσα γράφτηκαν για τέτοιους ισχυρισμούς είναι... ράδιο αρβύλα. Επίσης ο εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» ζήτησε την αυτοεξαίρεση του αθλητικού δικαστή Γιώργου Στεφανάκη, αφού στο παρελθόν ως δικηγόρος είχε αναλάβει υποθέσεις του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο κ. Τσιρώνης, υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε: «Υπήρχε κόσμος ο οποίος δεν ελέγχθηκε από την αστυνομία. Περίπου 10.000 άνθρωποι μπήκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο γιατί εκείνη την ώρα έφτανε η αποστολή του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι και ο λόγος που πέρασαν τόσα καπνογόνα. Σχετικά με τον σουγιά, εγώ έλαβα γνώση από το φύλλο αγώνα, δεν γνώριζα τίποτα».

Παίζει και μπάλα την Κυριακή!

Μέσα σε αυτό το κλίμα και στον απόηχο της ήττας από την Γαλατασαράι στην Τουρκία για το Europa League, οι πράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Nova). Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ομάδα των δυτικών προαστίων και όλοι στην Παιανία γνωρίζουν ότι νίκη θα σημάνει πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς. Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι τέταρτο συνεχόμενο και πιθανότατα θα απομακρύνει ακόμη περισσότερο το «τριφύλλι» από την κορυφή. Άλλωστε και ο τεχνικός της ομάδας, Χενκ Τεν Κάτε, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι στόχος είναι οι τρεις συνεχόμενες νίκες μέχρι τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας λόγω των γιορτών.

Εκτός Λέτο και Σαριέγκι

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Χενκ Τεν Κάτε εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική. Πέραν του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς κι έκανε θεραπεία, ο Γιόσου Σαριέγκι απουσίαζε από την προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο Σεμπαστιάν Λέτο που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Απών ήταν και ο Ορέστης Καρνέζης, που έχει γρίπη. Όσοι έπαιξαν απέναντι στη Γαλατάσαραϊ έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x