Europa League

Προκαλούν οι Ρουμάνοι εν όψει... ΟΑΚΑ!

Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε και δεν …ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, ο Ντουμίτρου Μίτου, μίλησε για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Europa League, ανάμεσα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…η Ντιναμό θα πάει στην κόλαση.»! Εξάλλου, ο Ντανούτ Λούπου, ο Ρουμάνος μέσος που είχε αφήσει εποχή για τις διασυνδέσεις του με τον υπόκοσμο, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου»!

Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε και δεν …ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, ο Ντουμίτρου Μίτου, μίλησε για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Europa League, ανάμεσα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…η Ντιναμό θα πάει στην κόλαση. Στην Ελλάδα επικρατεί πραγματική τρέλα για το ποδόσφαιρο»! Εξάλλου, ο Ντανούτ Λούπου, ο Ρουμάνος παλαίμαχος μέσος που είχε αφήσει εποχή για τις διασυνδέσεις και τη συνεργασία με τον υπόκοσμο, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου»!

Ο Μίτου, μιλώντας στη ρουμανική «Evenimentul zilei», δήλωσε: «Στην Ελλάδα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Έβλεπα ανθρώπους να φανατίζονται με το ποδόσφαιρο! Ίσως, οι Τούρκοι τούς μοιάζουν στο φανατισμό. Έπαιξα σ’ ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και έπαθα σοκ μ’ αυτά που είδα, με την τόση αστυνομία. Απίστευτα μεγάλος αριθμός δυνάμεων, απίστευτη τρέλα… Οι παίκτες της Ντιναμό δεν πρέπει να χάσουν τη ψυχραιμία τους. Θα αντιμετωπίσουν μια κόλαση στην Αθήνα!»

Όσο αφορά τον Ντανούτ Λούπου, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό την περίοδο 1990-1991, είπε: «Μιλούσα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, τότε, για να πάω στην Ιταλία, στην Πίζα. Αλλά ο πρόεδρος της Ντιναμό Βουκουρεστίου είχε αντίθετη άποψη. Πήρε 1 εκατ. δολάρια από τον Παναθηναϊκό και δεν είχα άλλη επιλογή. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου! Τουλάχιστον, έπαιρνα καλά λεφτά. Μίλησα και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος ήταν ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Τελικά πήγα στην Ιταλία το 1995, αλλά ήταν, ήδη, αργά…»

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x