Stoiximan Super League

Κραυγή αγωνίας!

Ομιχλώδης είναι η κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ και η υπομονή των απλήρωτων ποδοσφαιριστών αλλά και του κόσμου φτάνει στα όριά της! «Να σταματήσει να διασύρεται η ΑΕΚ. Η δουλειά με τον Κοζώνη έπρεπε να έχει ήδη γίνει», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δ. Χατζηχρήστος, χαρακτηρίζοντας «ύποπτο και εκ του πονηρού» τα περί εμπλοκής της Ερασιτεχνικής για την αναβολή του χθεσινού ραντεβού. Πάει στη Φλόριντα ο Νίκος Νοτιάς, μέχρι την Κυριακή οι υπογραφές του προσυμφώνου.

Ομιχλώδης είναι η κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ και η υπομονή των απλήρωτων ποδοσφαιριστών αλλά και του κόσμου φτάνει στα όριά της! Εκπρόσωποι της πλευράς του Χαράλαμπου Κοζώνη δήλωσαν πως η συνάντηση με τον Νίκο Νοτιά, που επισήμως δεν έγινε χθες λόγω… κακοκαιρίας, τελικώς αναβλήθηκε λόγω της ύπαρξης ενός μνημονίου συνεργασίας με την Ερασιτεχνική, εμπόδιο που φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά η συνάντηση θα γίνει, με τον Νίκο Νοτιά να μεταβαίνει στη Φλόριντα και το προσύμφωνο για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να υπογράφεται μέχρι την Κυριακή.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, χαρακτήρισε ύποπτη την προσπάθεια να αποδοθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (της οποίας είναι πρόεδρος) οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ τόνισε την ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση.

«Ο καθένας υποστηρίζει και ισχυρίζεται από ό,τι καταλαβαίνει κι όχι από ό,τι συμβαίνει, γιατί δεν το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς περιμένουμε δύο μήνες τον Κοζώνη και θα τον περιμένουμε, τον Κοζώνη ή τον κάθε Κοζώνη, όσο χρειαστεί για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει υπογράψει ένα μνημόνιο με την ΠΑΕ και είναι υπόλογη απέναντι στον κόσμο για το γήπεδο έως τις 30/6. Κάνουμε κινήσεις για το θέμα της Φιλαδέλφειας και μόνο, χωρίς να τις δημοσιοποιούμε και να τις λανσάρουμε. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα μπορεί ο κύριος Μελισσανίδης, ο κύριος Κοζώνης, ο κύριος… Κινέζος να κάνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε και πρόσθεσε: «Η ΠΑΕ που υπολειτουργεί, υποϋπάρχει και κρύβεται σε αεροπλάνα που δεν υπάρχουν. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται η Ερασιτεχνική στο θέμα του Μπομπ Κοζώνη, όχι γιατί τον ξέρουμε από μικρό παιδί, αλλά επειδή η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν ηγέτη, που δεν τον έχει από την ημέρα που έφυγε ο Ντέμης Νικολαΐδης».

Τονίζοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, ανέφερε: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει, τα βιβλιάρια των ποδοσφαιριστών δεν μπορούν να περιμένουν. Ο κύριος Κοζώνης έκανε την πρώτη κίνηση με την περίφημη εγγυητική για να δώσει λύση στο θέμα των χρημάτων, για να μην διασύρεται η ΑΕΚ και να μην σπάνε οι παίκτες τα μούτρα τους στα γκισέ των τραπεζών. Αυτή είναι η κατάσταση τώρα και η δουλειά με τον Κοζώνη πρέπει να έχει γίνει… χθες ή προχθές. Το να συσχετίζεται η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με τον ερχομό ή μη του κυρίου Κοζώνη, είναι ύποπτο και εκ του πονηρού. Το να μας αποδίδουν έγγραφα, μνημόνια ή μνημονιάκια που δεν υπάρχουν με την υπογραφή τη δική μας, είναι ύποπτο. Αύριο θα μας πουν ότι χάλασε η δουλειά με τον Κοζώνη γιατί πέταγε μια μύγα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ψάχνουμε τον Κοζώνη και τον κάθε Κοζώνη, γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε, είναι να πάρουμε έναν τίτλο στο χάντμπολ. Να μη μιλήσω για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Τα έξοδα τρέχουν και όταν δεν έχεις την προνοητικότητα να καλύψεις τα έξοδα που θα τρέχουν, στο τέλος δεν θα υπάρχει ομάδα. Είναι σαν το γήπεδο, που ερίζουν όλοι για το αν θα έχει 25, 35, ή 50 χιλιάδες χωρητικότητα και όταν το φτιάξουμε ίσως να μην υπάρχει ομάδα».

Όσο για τη στάση του ίδιου απέναντι στον Χαράλαμπο Κοζώνη, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ, είπε: «Από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκα, είμαι φύσει αισιόδοξος και ήμουν 90% σίγουρος ότι θα γίνει η δουλειά με τον Κοζώνη. Όμως, βλέπουμε ότι η δουλειά καθυστερεί σε πληρεξούσια, σε εγγυητικές και άλλα στάδια. Πάνε δύο μήνες τώρα. Κατηγορήθηκα επειδή ήμουν αισιόδοξος, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να είμαστε καχύποπτοι. Περιμένουμε από τον κύριο Κοζώνη να έρθει και να μας κάνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν θα έρθει και το κάνει αλλού, εμείς θα είμαστε δίπλα του και θα κάνουμε κάτι άλλο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν έχει διάθεση ο κόσμος της ΑΕΚ, έχει… λαλήσει. Βρίσκει διέξοδο στους αγώνες χάντμπολ και βόλεϊ, κάτι που είναι ευχάριστο αλλά και λυπηρό. Ας ελπίσουμε η δουλειά με τον Κοζώνη να μην χαλάσει επειδή χάλασε ένα αεροπλάνο, χάλασε ο καιρός ή ο Χατζηχρήστος ξύπνησε στραβά μια μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x