Stoiximan Super League

Σκόκο: «Αφήνουμε έξω από το γήπεδο τα προβλήματα»

Αποφασισμένοι να αφήσουν εκτός γηπέδου τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως φάνηκε δια στόματος του Νάτσο Σκόκο στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτη της 12ης αγωνιστικής (για την απόδοσή του απέναντι στον ΠΑΟΚ).

Αποφασισμένοι να αφήσουν εκτός γηπέδου τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως φάνηκε δια στόματος του Νάτσο Σκόκο στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτη της 12ης αγωνιστικής (για την απόδοσή του απέναντι στον ΠΑΟΚ).

«Σίγουρα μας επηρεάζουν, αλλά όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθούμε να αφήνουμε έξω όλα μας τα προβλήματα, όποια και αν είναι αυτά. Προσπαθούμε να συγκεντρωνόμαστε μόνο στη νίκη της ομάδας. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε κι άλλες όχι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ συμφωνήσαμε να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά προσπαθούμε όλοι για μια κοινή λύση», δήλωσε ο Αργεντινός φορ και για τη βράβευσή του ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη αυτή η βράβευση. Αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει στο γήπεδο και του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να πηγαίνει καλά και να βοηθάει την ομάδα».

Όσο για την ήττα από την Έβερτον και το ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, από το οποίο θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, είπε: «Το παιχνίδι με την Έβερτον μας έδινε κάποιες ελάχιστες ελπίδες για να συνεχίσουμε στο Europa League, αν κερδίζαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι αρνητικό ότι δεν προκριθήκαμε, αλλά οι ποδοσφαιριστές είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις, όμως πρέπει να συνεχίζεις και να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε με τον Πανιώνιο σε μια δύσκολη έδρα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Εγώ από την πλευρά μου είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορώ να παίξω και να βοηθήσω».

Το βραβείο στον Νάτσο Σκόκο παρέδωσε ο παλαίμαχος εξτρέμ της ΑΕΚ, Χρήστος Αρδίζογλου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τιμώ έναν παίκτη που αυτός με τη σειρά του τιμά τη φανέλα και την ιστορία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει κάποιους παίκτες με υψηλή τεχνική κατάρτιση που μπορούν να τραβήξουν τον κόσμο στο γήπεδο. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Σκόκο. Η ομάδα χρειάζεται τέτοιους παίκτες», τόνισε, ενώ σχολιάζοντας τα διοικητικά-οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο είπε: «Η ομάδα βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχει έναν προπονητή έμπειρο που τον σέβονται όλοι, είναι ΑΕΚτσής και βάζει πάνω απ` όλα το συμφέρον της ομάδας. Δεν ξέρω τι σκέπτονται οι παίκτες, ξέρω, όμως ότι με τόσα προβλήματα και σε τέτοια κατάσταση, μόνο ο Μπάγεβιτς θα μπορούσε να επιβιώσει στην ΑΕΚ και είναι ο μόνος που την κρατάει ακόμα ενωμένη σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x