Μουντιάλ 2010

Παπασταθόπουλος: «Περίμενα καλύτερη κλήρωση»

Απογοητευμένος από την κλήρωση παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τονίζοντας ωστόσο πως η πρόκριση στη δεύτερη φάση είναι εφικτός στόχος. «Δεν είναι ό,τι καλύτερο η κλήρωση. Περίμενα μία καλύτερη κλήρωση χωρίς να έχω κάποια προτίμηση. Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα… καλώς ήρθαν και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία της χώρας μας στο Μουντιάλ», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Απογοητευμένος από την κλήρωση παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τονίζοντας ωστόσο πως η πρόκριση στη δεύτερη φάση είναι εφικτός στόχος.

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο η κλήρωση. Περίμενα μία καλύτερη κλήρωση χωρίς να έχω κάποια προτίμηση. Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα… καλώς ήρθαν και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία της χώρας μας στο Μουντιάλ», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Παίζουμε με την Αργεντινή και τη Νιγηρία, που είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες και την Κορέα που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς και οι άλλες ομάδες. Έχουμε κάποιες πιθανότητες να προχωρήσουμε».

Όσο για τις συγκρίσεις με την προηγούμενη παρουσία στο Μουντιάλ, είπε: «Θέλω να πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα από το 1994. Ότι θα δούμε μία καλύτερη Εθνική ομάδα, που θα διεκδικήσει κάτι. Δεν θα πω ότι χρωστάμε κάτι. Αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τις επικείμενες μονομαχίες του με τους σπουδαίους επιθετικούς της Αργεντινής, τόνισε: «Όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται στην Αργεντινή είναι σπουδαίοι. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, μεγάλα ονόματα, αλλά καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη κι όλες έχουν αδυναμίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x