Μουντιάλ 2010

Τζόρβας: «Στα μέτρα μας»!

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, σχολιάζοντας την κλήρωση με Αργεντινή, Νιγηρία και Δημοκρατία της Κορέας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο όμιλος δεν είναι εύκολος, αλλά έχουμε ομάδες στα μέτρα μας. Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινάμε με Ν. Κορέα και δεν έχουμε κάποια ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει και να μας «κόψει» τα πόδια...

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, σχολιάζοντας την κλήρωση με Αργεντινή, Νιγηρία και Δημοκρατία της Κορέας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο όμιλος δεν είναι εύκολος, αλλά έχουμε ομάδες στα μέτρα μας. Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινάμε με Ν. Κορέα και δεν έχουμε κάποια ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει και να μας «κόψει» τα πόδια. Ελπίζω την τελευταία αγωνιστική με την Αργεντινή να μη χρειαζόμαστε τους βαθμούς και να πάμε να χαρούμε το παιχνίδι».

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε και για την προτίμησή του: «Θεωρώ πως ο τελευταίος όμιλος ήταν ο πιο εύκολος. Αλλά και μόνο το ότι βρισκόμαστε σε όμιλο του Μουντιάλ είναι επιτυχία». Όσον αφορά το ματς με την Αργεντινή και το πως νιώθει ένας τερματοφύλακας σε ένα τέτοιο ματς, είπε: «Η πίεση που νιώθει ο τερματοφύλακας είναι πολύ μεγάλη όταν μια ομάδα παίζει επιθετικά. Θα δούμε… Πάντως, είναι πολύ ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x