Μουντιάλ 2010

Σαλπιγγίδης: «Είναι καλός όμιλος…»

Συγκρατημένα αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η Εθνική ομάδα θα έχει μεγάλα περιθώρια να προκριθεί, παρουσιάστηκε μετά την κλήρωση, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο «χρυσός» σκόρερ του παιχνιδιού της Ουκρανίας βρέθηκε σε εκδήλωση της Adidas για την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ και εξέφρασε από εκεί την πεποίθηση ότι τόσο οι αντίπαλοι, όσο και το πρόγραμμα είναι αρκετά ευνοϊκά.

Συγκρατημένα αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η Εθνική ομάδα θα έχει μεγάλα περιθώρια να προκριθεί, παρουσιάστηκε μετά την κλήρωση, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο «χρυσός» σκόρερ του παιχνιδιού της Ουκρανίας βρέθηκε σε εκδήλωση της Adidas για την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ και εξέφρασε από εκεί την πεποίθηση ότι τόσο οι αντίπαλοι, όσο και το πρόγραμμα είναι αρκετά ευνοϊκά.

«Είναι ένας καλός όμιλος. Δεν είχα κάποια προτίμηση, αλλά θα ήθελα να παίξουμε με μία από τις Βραζιλία και Αργεντινή», ανέφερε αρχικά ο Σαλπιγγίδης. «Υπάρχει ένα μεγαθήριο, η Αργεντινή, μία καλή ομάδα, η Νιγηρία και η Νότιος Κορέα. Πιστεύω πως μεταξύ ημών και της Νιγηρίας θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο, χωρίς να σημαίνει πως οι Κορεάτες δεν έχουν πιθανότητες», εξήγησε, ενώ χαρακτήρισε «ιδανική» τη σειρά των αγώνων, που θα φέρει την Αργεντινή τελευταία στον δρόμο της Εθνικής μας.

Σισέ: «Δύσκολο γκρουπ, ελπίζω να είμαι κι εγώ εκεί»

Στην ίδια εκδήλωση, όμως, βρέθηκε και ο Τζιμπρίλ Σισέ, που δεν αρνήθηκε κι εκείνος να σχολιάσει την σημερινή κλήρωση, για λογαριασμό της δικής του χώρας, της Γαλλίας. Οι «τρικολόρ» θα τεθούν αντιμέτωποι με την οικοδέσποινα, Ν. Αφρική, το Μεξικό και την Ουρουγουάη, με τον σταρ του Παναθηναϊκού να θεωρεί δύσκολο τον όμιλο για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τη Γαλλία.

«Είναι ένα δύσκολο γκρουπ για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τη χώρα μου. Σε ένα Μουντιάλ, όμως δεν μπορείς να ξέρεις πως θα παρουσιαστεί τελικά η κάθε χώρα και θεωρώ ότι είναι νωρίς για να κάνουμε οποιαδήποτε εκτίμηση», ανέφερε ο Σισέ.

Δεν παρέλειψε, δε, να αναφερθεί και στη δική του επιθυμία να δώσει το «παρών» στη μεγάλη διοργάνωση, αλλά και στις ελπίδες του αυτή να γίνει πραγματικότητα. «Θα ήθελα να συμμετάσχω, άλλωστε νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση», τόνισε και συμπλήρωσε: «Eλπίζω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Παναθηναϊκό, θα καταφέρω να διεκδικήσω τις πιθανότητες μου να κερδίσω μια θέση στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x