Μουντιάλ 2010

Λιονέλ Μέσι: «Συμπαγής ομάδα η Ελλάδα»

Στους αντιπάλους της Αργεντινής, στο προσεχές Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αναφέρθηκε ο Λιονέλ Μέσι, στο περιθώριο της βράβευσής του με τη «Χρυσή Μπάλα». Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μίλησε με καλά λόγια για την Εθνική μας ομάδα, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο και επισήμανε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε ένα Μουντιάλ.

Στους αντιπάλους της Αργεντινής, στο προσεχές Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αναφέρθηκε ο Λιονέλ Μέσι, στο περιθώριο της βράβευσής του με τη «Χρυσή Μπάλα».Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μίλησε με καλά λόγια για την Εθνική μας ομάδα, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο και επισήμανε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε ένα Μουντιάλ.

«Η Νιγηρία είναι καλή ομάδα με ικανούς παίκτες. Επίσης, η Ελλάδα είναι μία συμπαγής ομάδα και ο αγώνας μας εναντίον της αναμένεται να είναι σκληρός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Νότιο Κορέα. Σε ένα Μουντιάλ δεν υπάρχουν εύκολοι όμιλοι, ούτε μικροί αντίπαλοι. Ελπίζουμε να είμαστε καλά και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε» ανέφερε ο 22χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Σημειώνεται ότι ο Μέσι κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» με 473 ψήφους, αφήνοντας πίσω του τους Κριστιάνο Ρονάλντο (233) και Τσάβι (170).

Επιμέλεια: Τάκης Παναγιωτακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x