Stoiximan Super League

Κούπερ: «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα»!

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα () που γνώρισε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίσθηκε ο Έκτορ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό για την ομάδα μου», τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων». «Δεν μπορώ να βρω δικαιολογία για την ήττα μας, πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς», σημείωσε ο Κούπερ.

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα (1-0) που γνώρισε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίσθηκε ο Έκτορ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό για την ομάδα μου», τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων». «Δεν μπορώ να βρω δικαιολογία για την ήττα μας, πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς», σημείωσε ο Κούπερ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Κούπερ:

-Για το πώς ερμηνεύει το αποτέλεσμα:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για άδικο ή δίκαιο αποτέλεσμα αλλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ήττα μας αφού δεν φάνηκε σε κανένα σημείο ότι ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος από εμάς. Πήρε όμως μία επαγγελματική νίκη αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ για να ισοφαρίσουμε και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε την νίκη. Είναι μια ντροπή το αποτέλεσμα αυτό στην έδρα μας και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τα μειονεκτήματα της ομάδας του:

«Υπάρχουν αρκετοί τομείς για να δουλέψουμε όπως στην κυκλοφορία της μπάλας και την τελική προσπάθεια αλλά και στο να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσής μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς ακόμα».

-Για το αν παρουσίασαν έλλειψη πάθους οι παίκτες του:

«Αυτό που έλειπε ήταν η ηρεμία. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να έχουμε περισσότερη ηρεμία για να γυρίσεις το παιχνίδι Βγήκαμε αρκετές φορές από τα πλάγια και δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις διότι ο Αστέρας αμυνόταν πολύ καλά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x