Μπάμπης Χριστόγλου

Κινήσεις για να πετύχεις πιο εύκολα!

SportDay

O Ολυμπιακός αρχίζει και βγάζει πράγματα στο γήπεδο και αυτοματισμούς που σίγουρα θα γίνουν περισσότεροι και καλύτεροι όσο θα περνάει ο χρόνος και όσο ασφαλώς θα βελτιώνεται και το ρόστερ του. Με τις επιστροφές των παικτών που τόσο καιρό απουσιάζουν, αλλά όχι μόνο με αυτούς.

Περιμένω ασφαλώς και αυτούς που θα έρθουν, διότι νομίζω πως οι «ερυθρόλευκοι» με τις κατάλληλες προσθήκες και καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούν να παίξουν, αλλά και να φτάσουν πιο εύκολα στους στόχους τους.

Μέσα σε αυτούς για μένα είναι και ένα βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ από την προηγούμενη φορά στο πρόσφατο παρελθόν, δηλαδή από τους «16» που πήρε πρόπερσι, φέτος να φτάσει στους «οκτώ». Πέρα από την κλήρωση, που σαφώς θα παίξει ρόλο στο κατά πόσο αυτό θα είναι εφικτό, πολλά θα εξαρτηθούν και από την ενίσχυση που θα υπάρξει και τι είδους θα είναι αυτή.

Περιμένω κάποιες σημαντικές προσθήκες, ειδικά στα χαφ, δηλαδή στη θέση του αριστερού χαφ και του επιτελικού, για να δούμε τον Ολυμπιακό να δημιουργεί πιο εύκολα, να γίνει ακόμα πιο επιθετικός, ακόμα πιο ποιοτικός. Πιστεύω πως το διάστημα της διακοπής θα είναι καθοριστικό για τη μεταγραφική ενίσχυση και μακάρι να μη χρειαστεί να φτάσουμε στην τελευταία ημέρα για να δούμε ποιοι θα είναι οι «εκλεκτοί».

Διότι απλώς θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οποιοι έρθουν, καλό θα είναι να κλείσουν νωρίς και να παίξουν αν είναι δυνατόν μέσα στον Γενάρη, για να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα αλλά και να προσαρμοστούν όσο γρηγορότερα γίνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x