Μπάμπης Χριστόγλου

Σύντομες κινήσεις

SportDay

Θα είναι κρίμα σε ένα πρώτο μισό της σεζόν στο οποίο ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ από τους τραυματισμούς και κατάφερε να μείνει όρθιος, να μην τερματίσει στην πρωτοπορία. Το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι δύσκολο, έστω και αν ο Αρης αυτή τη στιγμή φαίνεται λαβωμένος και πιθανότατα εύκολο θύμα. Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης σίγουρα θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις να κατακτήσουν αυτούς τους τρεις βαθμούς και μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κλείσουν έναν πρώτο γύρο όπου είχαν το δυσκολότερο πρόγραμμα που θα μπορούσε να τους κάτσει και αν τα καταφέρουν και στο ματς του «Κλ. Βικελίδης» τότε επιτρέψτε μου να πω ότι το προβάδισμα που θα έχουν πάρει στην ουσία θα είναι μεγαλύτερο από τον έναν πόντο, διαφορά που θα υπάρχει αν νικήσουν και οι δύο «αιώνιοι». Γιατί θα έχει καταφέρει να βγάλει έναν πρώτο γύρο γεμάτο προβλήματα, αλλά και με ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας το προβάδισμα.

Αυτό από μόνο του αναδεικνύει ποια ομάδα ήταν η καλύτερη και φυσικά με την επιστροφή πολλών βασικών στελεχών μετά τη διακοπή θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τελειώσει και σχετικά γρήγορα τις μεταγραφικές του υποθέσεις, τότε θα γίνουν όλα πολύ απλούστερα και οι «ερυθρόλευκοι» θα σχηματίσουν ένα ρόστερ το οποίο δεν νομίζω πως μπορεί να χάσει τα πρωτεία στην Ελλάδα. Πάντως ο αριστερός χαφ και ο μεσοεπιθετικός δεν θα είναι εύκολες περιπτώσεις, γι' αυτό ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει σύντομες και αποφασιστικές κινήσεις για τους στόχους του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x