Μουντιάλ 2010

Φλέκκας: «Δεν φταίει η ΕΠΟ, αλλά η FIFA!»

Στα προβλήματα που συναντά ο «Γαλανόλευκος Φάρος» στην εξασφάλιση των εισιτήριων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στάθηκε ο Νίκος Φλέκκας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου να παραγγείλουμε με πιστωτική κάρτα τα εισιτήρια για το Μουντιάλ», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου. «Δεν φταίει η ΕΠΟ για το συγκεκριμένο πράγμα, αλλά η FIFA», πρόσθεσε.

Στα προβλήματα που συναντά ο «Γαλανόλευκος Φάρος» στην εξασφάλιση των εισιτήριων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στάθηκε ο Νίκος Φλέκκας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου να παραγγείλουμε με πιστωτική κάρτα τα εισιτήρια για το Μουντιάλ», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου.

«Δεν φταίει η ΕΠΟ για το συγκεκριμένο πράγμα, αλλά η FIFA», πρόσθεσε. Ο κ. Φλέκκας μίλησε για την εκδήλωση του Συλλόγου και τις βραβεύσεις που έγιναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Φλέκκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Γιορτάσαμε την επιτυχία της Εθνικής μας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Το κακό ήταν ότι δεν μπορέσαμε να φέρουμε τους εν ενεργεία διεθνείς, αφού χθες και σήμερα υπάρχει αγωνιστική δράση. Ήταν, όμως, επιτυχία που φέραμε τα παιδιά που μας έβγαλαν στους δρόμους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βρύζας, ο Τσιάρτας και ο Γιαννακόπουλος.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, και ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Παπουτσάκης, όπως και ο τέως Υπουργούς Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Όλους τους παραπάνω τους βραβεύσαμε, δίνοντάς τους ένα μαχαίρι για να μας θυμούνται.

Καλεσμένοι ήταν ο Ότο Ρεχάγκελ, ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο Τάκης Φύσσας και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να έρθουν στην Κρήτη. Είχαμε το ακριβές αντίγραφο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004, ενώ δεν ήρθε την τελευταία στιγμή ο Ζαγοράκης για να τον βραβεύσουμε. Κάποιες υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη τον κράτησαν μακριά μας
», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φιλάθλων της Εθνικής ανέφερε: «Έχουμε πει ότι θα είμαστε κοντά στην Εθνική μας ομάδα, αφού μας έχει δικαιώσει. Έχει πάει σε τρεις από τέσσερις τελικές φάσεις (δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Μουντιάλ) που μπορούσε να πάει. Εγώ εκείνο που κρατάω είναι η παρουσίαση των όσων συνέβησαν στην Πορτογαλία το 2004. Πρέπει να μεταδώσουμε το μήνυμα ενότητας της Πορτογαλίας, όπως και ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί σαν οικογένεια».

Καταλήγοντας, ο κ. Φλέκκας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο «Γαλανόλευκος Φάρος»: «Όταν ήρθαμε στην Αθήνα, όπου μας βράβευσε ο ΠΣΑΤ, είχαμε μία συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου να παραγγείλουμε με πιστωτική κάρτα τα εισιτήρια για το Μουντιάλ από την επόμενη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. Εμείς θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα.

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι περισσότερα από 3.500 ευρώ, κάτι που είναι δύσκολο για την περίοδο που διανύουμε. Μας ζητάνε εισιτήρια από τη Γερμανία, το Βέλγιο και άλλα μέρη της Ελλάδας. Το πακέτο της 14μερης εκδρομής περιλαμβάνει τα δύο μας με Νιγηρία και Αργεντινή.

Εμείς εκείνο που θέλουμε είναι να κάνουμε όσον το δυνατόν οικονομικότερη εκδρομή για τους φίλους της Εθνικής μας. Δεν είναι, όμως, δυνατό να κλείσουμε από τώρα τα εισιτήρια για τις επόμενες φάσεις του Μουντιάλ. Δεν φταίει η ΕΠΟ για το συγκεκριμένο πράγμα, αλλά η FIFA. Οι σχέσεις μας με την ΕΠΟ είναι απίστευτα καλές, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο πως μοιράζει η FIFA τα εισιτήρια. Πάνω από όλα είναι Εθνική
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x