Μπάμπης Χριστόγλου

Τέλος τα δώρα

SportDay

Στον Ολυμπιακό δεν ξέρω αν θα κάνει καλό ή κακό η διακοπή. Την προσμονή για την ξεκούραση, την οποία έχουν ανάγκη οι παίκτες με τα όσα τράβηξαν ως ρόστερ και τις αυξημένες υποχρεώσεις στο πρώτο μισό της χρονιάς, τη δικαιολογώ. Δεν έχω όμως καμία δικαιολογία για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν τόσο χαλαροί στο τελευταίο ματς απέναντι σε μία ομάδα που έτρωγε σίδερα.

Και πέρα από τους ποδοσφαιριστές, θεωρώ ότι με το ίδιο χαλαρό στυλ αντιμετώπισε και η τεχνική ηγεσία το παιχνίδι. Θα έπρεπε να υπάρξει μια ψυχολογική προετοιμασία γι’ αυτό το ματς, για τις δυσκολίες που θ’ αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Και κακά τα ψέματα ο Ζίκο όφειλε να ξέρει ότι ειδικά σε αυτά τα κομβικά παιχνίδια ορισμένοι ποδοσφαιριστές όπως ο «Ιέρο» δεν γίνεται να λείπουν. Τα λάθη του Βραζιλιάνου κόουτς τα επισήμανα χθες, οπότε το συμπέρασμα είναι απλό. Ο Ολυμπιακός ήταν αδιάβαστος για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για να μην αρχίσει το 2010 όπως τελείωσε το 2009, ελπίζω ο Ολυμπιακός να μην πάρει στο χαλαρό το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οποια και αν είναι τα προβλήματά της, μπορεί κάποια στιγμή να συνέλθει και ν’ αντιδράσει. Καλό λοιπόν θα ήταν στον Ολυμπιακό ν’ αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» ως πραγματικό ντέρμπι και όχι με βάση την εικόνα που παρουσιάζει η «Ενωση» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τα δώρα στους αντιπάλους δεν χρειάζονται τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x