Παλαιότερες

Μπεν Αρφά και Τοροσίδης…

www.sport-fm.gr

Η περίπτωση του Μπεν Αρφά απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τον Ολυμπιακό και θα τον απασχολήσει και τις επόμενες ημέρες καθώς αποκλείω να απαντήσει αύριο ο Γαλλοτυνήσιος στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα. Κι αυτό γιατί είναι απόλυτα λογικό, όσο μπορεί να το τρενάρει ο διεθνής μέσος με την ελπίδα να υπάρξει κάποια καλύτερη πρόταση και εννοώ πρωτάθλημα γιατί τα λεφτά που του δίνουν οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα τα βρει αλλού!

Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν αν και γνωρίζουν ότι μια τέτοια μεταγραφή κρύβει και πολλές δυσκολίες. Και αισιοδοξούν δικαίως γιατί έχουν έναν πολύ δυνατό σύμμαχο σε αυτή την ιστορία την Μαρσέιγ που “πιέζει” τον Μπέν Αρφά να δεχθεί την πρόταση και να μετακομίσει Ελλάδα. Κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους, καταρχήν γιατί ο Γαλλικός σύλλογος δεν έχει στα χέρια του άλλη επίσημη πρόταση για αγορά του παίχτη και γνωρίζει καλά ότι δύσκολα στην παρούσα φάση θα βρεθούν πολλές ομάδες να δώσουν τώρα 8 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν έναν παίχτη που δεν αγωνίζεται βασικός Γενάρη μήνα.

Ο δεύτερος λόγος που η ομάδα “πιέζει” τον παίχτη να πιάσει λιμάνι είναι ο Βασίλης Τοροσίδης! Είναι γνωστό από πέρυσι ότι η ομάδα της Μασσαλίας παρακολουθεί στενά τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού. Δεν εννοώ ότι θα γίνει τώρα ανταλλαγή των δύο παιχτών αλλά δεν αποκλείω το καλοκαίρι αν ο Μπεν Αρφά πει το ναι, ο “Τόρο” να πάει Γαλλία και Μαρσέιγ.

Κι αυτό γιατί ο Ντεσάμπ γουστάρει τους Έλληνες παίχτες -κυρίως αμυντικούς-και στην προηγούμενη συνεργασία του με Έλληνα τον Άκη Ζήκο, είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος χρίζοντας μάλιστα τον πρώην άσσο της ΑΕΚ αρχηγό της Μονακό σε εποχές που φόραγαν την φανέλα παίχτες-σταρ όπως ο Ζουλί, ο Μοριέντες και ο Εβρά! Αν λοιπόν ανοίξει τώρα η δίοδος Μασσαλία - Πειραιάς με τον Μπεν Αρφά, δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι ο Βασίλης Τοροσίδης να κάνει την αντίθετη πορεία και να αφήνει το λιμάνι για ένα άλλο λιμάνι.....

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x