Μπάμπης Χριστόγλου

Υποχρέωση κορυφής

SportDay

Ο ίδιος ο Ζίκο δήλωσε ευχαριστημένος στην προσωπική ιστοσελίδα του για το πρώτο μισό της σεζόν και για την ακρίβεια για τα 18 παιχνίδια που έχει βρεθεί εκείνος στο τιμόνι. Μέχρι τώρα υπήρχε αρκετά μεγάλη επιείκεια, λόγω των πολλών απωλειών που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και λόγω των μεταγραφών που δεν έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και των καταφανέστατων ελλείψεων σε κάποιες θέσεις.

Βέβαια, με τον πρώτο γύρο να βρίσκει τον Ολυμπιακό πίσω στη βαθμολογία και τον Ζίκο να τα έχει κάνει μαντάρα σε ορισμένες δύσκολες περιστάσεις, όπως π.χ. το ματς με τα Γιάννενα αλλά και το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν νομίζω πως ο ίδιος θα έπρεπε να είναι τόσο ευχαριστημένος.

Κι αυτό διότι στο κρίσιμο σημείο ήταν ο Κόκκαλης που «καθάρισε» την κατάσταση στα αποδυτήρια και συνέβαλε στην αλλαγή του κλίματος ύστερα από εκείνη την αναπάντεχη γκέλα στις «Ζωσιμάδες», για να πάρει ο Θρύλος το ντέρμπι με τους «πράσινους». Κράτησε ενωμένη την ομάδα, αλλά τώρα πάλι φαίνονται κάποια προβλήματα στον ορίζοντα.

Με την επιστροφή σημαντικών στελεχών και τις προσθήκες που θα γίνουν, όμως, η περίοδος χάριτος για τον Βραζιλιάνο νομίζω πως τελειώνει. Θα πρέπει και καλύτερη εικόνα να παρουσιάσει η ομάδα και πιο αποτελεσματική να γίνει. Ο Ολυμπιακός, έστω κι αν έχει ευκολότερο πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παρουσιάσει άλλη φορά εικόνα σαν αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι υποχρεωμένος να πάρει και φέτος τον τίτλο, ώστε να βρεθεί αυτόματα τη νέα σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x