Παλαιότερες

Ο καλός ο πωλητής

SportDay

Aφού καταφέρνουν να πουλήσουν και τον Αμπουμπακάρι, μπράβο τους… Μπράβο και πάλι μπράβο. Είναι πολύ μάγκες εκεί στον ΠΑΟΚ.

Δεν πήγαν χαμένα τα σεμινάρια μάρκετινγκ, μάνατζμεντ, τα μάστερ και τα ντοκτορά.

Και καλά, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν ταλέντο και έπιασε αρκετά χρήματα. Ο Μελίσσης ήταν χρήσιμος στην άμυνα και μοσχοπουλήθηκε, αλλά να πουληθεί και ο Αμπουμπακάρι που έπαιξε όσο εγώ στην Τσέλσι, ε, αυτό δεν θα το αντέξω. Θα μου πείτε, δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον πουλήσει… Ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον δανείσει, μπας και εξοικονομήσει μια θέση ξένου. Και προσπαθούσε να τον σπρώξει στον Λεβαδειακό ή όπου αλλού χωρούσε ο δύσμοιρος. Και να σου η πρόταση από τον Ηρακλή. Μεγάλη υπόθεση να θέλεις να διώξεις έναν ποδοσφαιριστή και εκεί που υπολογίζεις ότι θα του πληρώσεις αποζημίωση για να σπάσει το συμβόλαιό του ή θα συμπληρώσεις τον μισθό του στην ομάδα που θα τον δανείσεις, να σου δίνουν χρήματα για να τον αγοράσουν. Ή πολύ τυχερός είσαι ή πολύ μάγκας. Κι αν κρίνω από τις δύο προγενέστερες πωλήσεις, πιο πολύ σε μαγκιά μου βγαίνει.

Από την άλλη, είμαι λίγο στενοχωρημένος. Ο Σαβίνι αναδείχθηκε η δεύτερη χειρότερη μεταγραφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το παλικάρι μέσα στην καρδιά μου το 'χω. Φιλότιμος. Ο,τι του πεις το κάνει. Μα θα τον βάλεις στόπερ, σκυλί. Μα θα τον βάλεις δεξιά, θα κάνει ό,τι μπορεί.

Γιατί του φέρονται έτσι; Κρίμα, τον αδικούν.

Ακουγα χθες που έγινε θέμα στο ραδιόφωνο και ένας ΠΑΟΚτσής –κακεντρεχής ήταν– μιλούσε για τα «παλτά» επί θητείας Βρύζα. Και τι δεν θυμήθηκε ο άτιμος. Και αυτόν τον φουκαρά τον Φρούνζα, κι αυτόν τον θυμήθηκε.

Ενα έχω να σας πω: ήταν κακεντρεχής. Αναρωτήθηκα, αν υπήρχαν τελικά τόσο πολλές αποτυχημένες μεταγραφές, πώς κατάφερε να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση στις πρώτες θέσεις; Πώς αναγεννήθηκε, δηλαδή;

Α, το σωστό και το δίκιο να λέγονται. Και εμένα δεν μου αρέσει ο Μουσλίμοβιτς που παίζει όταν δεν είναι τραυματίας, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Ο δε Σέρχιο (ο Κονσεϊσάο) ακολουθεί διαφορετική τακτική… Εξηγούμαι: ο Βρύζας σηκωνόταν και πήγαινε στην Αργεντινή, αλλά παίκτη δεν έφερνε. Τον Αμπουμπακάρι έκλεισε που ήταν εδώ δίπλα, στις Σέρρες.

Ο Κονσεϊσάο πήγε μέχρι το Βέλγιο, να σου ο… αυτός με το δύσκολο όνομα. Εστω και για δοκιμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x