Stoiximan Super League

«Κάναμε πρόταση για Τζεμπούρ»

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση με την ΑΕΚ μετά από πολύμηνη αποχή, αλλά δεν αποκλείεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν. «Κάναμε πρόταση στην ΑΕΚ. Όλα είναι ανοικτά», δήλωσε ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν. Όλα αυτά κι ενώ ο Γαλλοαλγερινός φορ διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σταύρος Αδαμίδης προορίζεται από τους μετόχους της ΠΑΕ για τη θέση του προέδρου.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση με την ΑΕΚ μετά από πολύμηνη αποχή, αλλά δεν αποκλείεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν. Ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την «Ένωση» για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού φορ.

«Έχουμε κάνει πρόταση στην ΑΕΚ. Όταν αυτή γίνει αποδεκτή και πέσουν οι υπογραφές, ο παίκτης θα έρθει εδώ. Όλα είναι ακόμη ανοικτά», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού συλλόγου, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, είπε: «Είναι ασφαλώς μία καλή και πολλά υποσχόμενη λύση για μας. Είναι καθαρόαιμος επιθετικός, γρήγορος και ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό».

Σύμφωνα με τον Τύπο της Φρανκφούρτης, η Άιντραχτ προσφέρει 100.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, ενώ θα οριστεί οψιόν αγοράς (2-2,5 εκατ. ευρώ).

Αδαμίδης for president

Ο Σταύρος Αδαμίδης προορίζεται από τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη θέση του προέδρου, με την οριστική απόφαση επί του θέματος να λαμβάνεται στα τέλη της εβδομάδας. Ο 36χρονος δικηγόρος, που εδρεύει στο Λονδίνο, έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Νοτιά και τον Πέτρο Παππά, έχει την εμπιστοσύνη της μετοχικής ομάδας και μάλιστα συμμετέχει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στην ΠΑΕ. Μάλιστα ήδη έχει αναλάβει τις επαφές με τη Morgan Stanley για την άμεση εξόφληση του ομολογιακού δανείου των 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το επόμενο μέλημα των μετόχων είναι να τακτοποιηθεί και το χρέος των 4 εκατ. ευρώ προς την Puma από την «Empire».

Παράλληλα σχεδίασε τα δικαστικά μέτρα κατά του Χαράλαμπου Κοζώνη σε συνεργασία με δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επιθεώρησε μαζί με τον Νίκο Θανόπουλο τα έργα στο προπονητήριο των Σπάτων. Ο εκλεκτός των μετόχων έχει ασχοληθεί με το ναυτιλιακό δίκαιο και τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε θέματα λειτουργίας και εκμετάλλευσης σταδίων, έχοντας συμμετοχή στα πρότζεκτ των γηπέδων των Giants και των Yankees στις ΗΠΑ. Ο ίδιος φέρεται να έχει ζητήσει εγγυήσεις από τους μετόχους για την κάλυψη των χρεών του συλλόγου, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει δράση.

Στο μεταξύ, μετά τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος ενδέχεται να είναι παρών στην παρουσίαση του σχεδίου για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 του ίδιου μήνα.

Φουλ επίθεση

Με 4-4-2 και ένα άκρως επιθετικό σχήμα έδειξε πως σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (6/1, 19:00). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δοκίμασε τους Σκόκο και Μαντούκα στα άκρα της μεσαίας γραμμής έχοντας στην επίθεση Μπλάνκο και Τζεμπούρ (αν παραμείνει στην ΑΕΚ ως τότε). Καφές και Γιάχιτς ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Καράμπελας, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς. Στις προηγούμενες δοκιμές φάνηκε πως υπάρχει δίλημμα για το αν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας ο Σάχα ή ο Αραμπατζής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νέμεθ (αμφίβολος και με Ατρόμητο την Κυριακή), Χουανφράν και Ιορντάκε, ο ανέτοιμος Ενσαλίβα, καθώς και οι Παυλής, Γιαχάγια, Ρίκκα και Μανωλάς που θα παίξουν με τους Νέους. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Σκόκο, Λεονάρντο.

Τέλη Απριλίου το προπονητικό

Τα έργα κατασκευής του προπονητηρίου των Σπάτων άρχισαν και πάλι την Πέμπτη μετά τη διακοπή που υπήρξε στις ημέρες των εορτών. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι εγκαταστάσεις θα παραδοθούν προς χρήση στην ΑΕΚ στα τέλη του Απριλίου, αφού πρώτα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της σύμβασης για τη χρησιμοποίησή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x