Stoiximan Super League

Έξτρα πριμ 1 εκατ. ευρώ από Πατέρα!

Αρκετά πλουσιότεροι θα γίνουν οι παίκτες του ΠΑΟ αν κατακτήσουν το νταμπλ. Ο Ν. Πατέρας βρέθηκε στην Παιανία και υποσχέθηκε έξτρα πριμ ενός εκατομμυρίου ευρώ. Στην αποστολή ο ο μάνατζερ του Ματεράτσι.

Τους είχε υποσχεθεί μία έκπληξη! Την τήρησε και μάλιστα με το παραπάνω. Ο Νικόλας Πατέρας έδωσε το «παρών» στην Παιανία στην προπόνηση της Τρίτης και αφού ευχήθηκε στους παίκτες για τη νέα χρονιά τους αποκάλυψε τις προθέσεις του.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι εάν κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τότε, θα πάρουν ένα έξτρα πριμ.

Πρόκειται για πριμ ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο –μάλιστα- θα προέρθει από την …τσέπη του και όχι από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Αυτό αποτελεί άλλο ένα κίνητρο –και πολύ μεγάλο, μάλιστα- για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και την προσπάθεια που κάνουν να επαναφέρουν το «τριφύλλι» στους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Φυσικά, αυτό το ένα εκατομμύριο ευρώ δεν έχει καμία σχέση με το πριμ που έχουν συμφωνήσει παίκτες και διοίκηση πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και φυσικά με αυτά που υπάρχουν με σχετικούς όρους στα συμβόλαια των παικτών.

Εκτός αποστολής ο Ρουκάβινα

Στις υπηρεσίες του Ρουκάβινα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη δεν μπορεί να υπολογίζει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Κροάτης –όπως αναμενόταν- έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι: Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Μαχλελής, οι οποίοι στην προπόνηση της Τρίτης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ενάμιση μήνα εκτός ο Γκάμπριελ

Περίπου ενάμιση μήνα εκτός γηπέδων θα μείνει ο Γκάμπριελ. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού υπεβλήθη σε πλαστική εγχείρηση κοιλιακού τοιχώματος το μεσημέρι της Τρίτης προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δεξιά βουβωνοκήλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται να κυμανθεί από τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x