Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Άρης 0-3

Στην τέταρτη θέση (25 β.) «ανέβηκε» ο Άρης μετά την άνετη νίκη (3-0) του επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Για την ομάδα του Έκτορ Κούπερ σκόραρε δύο φορές ο Κάμπορα (έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα) και μία ο Κάλβο. Οι ηττημένοι έπαιζαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μπαζίνσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην τέταρτη θέση (25 β.) «ανέβηκε» ο Άρης μετά την άνετη νίκη (3-0) του επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Για την ομάδα του Έκτορ Κούπερ σκόραρε δύο φορές ο Κάμπορα (έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα) και μία ο Κάλβο. Οι ηττημένοι έπαιζαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μπαζίνσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αναμέτρηση:

Με τον «αέρα» του γηπεδούχου ο Ατρόμητος «απείλησε» πρώτος στο παιχνίδι, ο Περόνε βρέθηκε στην περιοχή σε πλάγια θέση αριστερά, «σημαδεύοντας» με ένα δυνατό πλασέ τον Σηφάκη. Ακολούθως, ο Σαρμιέντο «δοκίμασε» το πόδι του -λίγα μέτρα έξω από την περιοχή- το σουτ όμως που επιχείρησε «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι. Βολέ του Σηφάκη, η μπάλα «γκέλαρε» περίεργα, ο Κάλβο έγινε αποδέκτης της, «έπιασε» στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα πέρασε και τον Μιχαηλίδη που είχε βγει πολύ έξω και προ κενής εστίας πλάσαρε εύστοχα «γράφοντας» το 1-0 υπέρ των «κίτρινων» (14’).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποσυντόνισε πλήρως το συγκρότημα που Γιώργου Δώνη, που δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από τον Κάμπορα. Ο Κάλβο «τροφοδότησε» έξυπνα τον Κόκε στην περιοχή, που γύρισε παράλληλα προς τα αριστερά την μπάλα για τον Κάμπορα και ο τελευταίος με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (23’). Η αποβολή μάλιστα του Μπαζίνσκι που δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών έκανε την κατάσταση ακόμα χειρότερη για τον Ατρόμητο.

Δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο μέρος, ο Μπρίτο προσπάθησε με μια «βολίδα» από μακρινή απόσταση να αλλάξει τα δεδομένα και να ξαναβάλει στο παιχνίδι την ομάδα του, αλλά ο Σηφάκης εκτινάχθηκε στο δεξί του «παραθυράκι» και αποσόβησε τον κίνδυνο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Κάμπορα (70’) εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την εξαιρετική κάθετη πάσα που του έβγαλε ο Νάτσο Γκαρσία, που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Το φιλμ του αγώνα.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς (46' Κουτσόπουλος), Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος (59' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Σαρμιέντο, Περόνε, Αναστασάκος (72' Καραγκούνης), Μπρίτο.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Γκαρσία, Αράνο, Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Πρίττας (68' Νάτσο Γκαρσία), Βανγκέλι (71' Κουλουχέρης), Νασούτι, Κόκε, Κάμπορα (82' Λαμπριάκος).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Δάλλας (Ηπείρου)

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x