Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Το παλεύει για Ματεράτσι

Η Ιταλία φαίνεται ότι είναι ο πιθανός του Κώστα Αντωνίου, ο οποίος καλείται να παλέψει το θέμα του Μάρκο Ματεράτσι να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» να εξετάσει την περίπτωση του Περ Κρόλντρουπ της Φιορεντίνα. Ικανοποίηση επικρατεί στους «πράσινους», ύστερα από τη νίκη 4-1 επί του Εργοτέλη. Συμπλήρωσαν κάρτες Σισέ και Κατσουράνης.

Η Ιταλία φαίνεται ότι είναι ο πιθανός προορισμός του Κώστα Αντωνίου, ο οποίος καλείται να παλέψει το θέμα του Μάρκο Ματεράτσι να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ιταλού αμυντικού και κάποιες φήμες τον θέλουν να εξετάζει ταυτόχρονα την περίπτωση του Περ Κρόλντρουπ.

Ο κ. Αντωνίου ενδέχεται να ταξιδέψει πρώτα για το Μιλάνο, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια για τον 36χρονο στόπερ της Ίντερ, και στη συνέχεια να μεταβεί στη Φλωρεντία, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του Δανού παίκτη της Φιορεντίνα. Όσον αφορά τον Ματεράτσι, οι «πράσινοι» έχει γίνει γνωστό ότι προτίθενται να καταθέσουν πρόταση που δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ καθαρά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού παραμένει το όνομα του Εμάνουελ Πόγκατετς. Στην πατρίδα του 27χρονου στόπερ της Μίντλεσμπρο, την Αυστρία, αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και εκείνο που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιούργκεν Βέρνερ, επιβεβαίωσε το προχωρημένο των διαπραγματεύσεων.

Πάντως, ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και του «Κάτα» Ντίας. Τις προηγούμενες ημέρες ο ισπανικός Τύπος έγραψε ότι οι «πράσινοι» είχαν έρθει σε επαφή με τη Χετάφε, χωρίς να υπάρχει θετική εξέλιξη. Όπως ανέφεραν στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκούς θα κάνει ακόμη μία προσπάθεια, αφού του αρέσει ο 30χρονος αμυντικός. Επίσης, στην Ιβηρική Χερσόνησο τόνιζαν ότι η ομάδα του δύσκολα θα δεχθεί πρόταση για τον δανεισμό του Αργεντινού (με κοινοτικό διαβατήριο) μέχρι το τέλος της σεζόν (έχοντας οψιόν αγοράς).

Ικανοποίηση για τη νίκη και το +5

Χαράς ευαγγέλια στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Τόσο για τη νίκη επί του Εργοτέλη με 4-1, όσο και για την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, που φέρνει τους «πράσινους» στο +5΄. Πάντως στις τάξεις της ομάδας όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους, αφού γνωρίζουν πως έχουν ένα προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και τίποτα περισσότερο. Ήδη ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (16:45), όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης και πιθανότατα ο Ρουκάβινα. Οι δύο τελευταίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη, όπως και οι Μαρίνος και Μαχλελής.

*Στο ματς με τη Skoda Ξάνθη στο πλευρό της η ομάδα θα έχει και 1.300 οπαδούς της, αφού τόσα εισιτήρια έχουν εξασφαλιστεί.

Συμπλήρωσαν κάρτες Σισέ και Κατσουράνης

Από τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης. Συνεπώς θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος-με Ξάνθη (εκτός), με Πανθρακικό (εντός), με Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εντός)-θα απουσιάσουν. Όλα δείχνουν πως ο Νίκος Νιόπλιας θα επιλέξει να στερηθεί τις υπηρεσίες τους στο ματς με τον Πανθρακικό. Από τρεις κάρτες έχουν οι Σεμπαστιάν Λέτο και Γκάμπριελ.

Κλέιτον: «Συγγνώμη, θέλω να μείνω»

Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού και εμφανίστηκε μετανιωμένος για το πειθαρχικό του παράπτωμα (είχε αποχωρήσει από το γήπεδο όταν είχε αποκλειστεί από την αποστολή σε προηγούμενο ματς). Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για το λάθος που έκανα την προηγούμενη φορά. Θέλω να πω και στους φιλάθλους και στην ομάδα ότι από την πλευρά μου δεν θα ξανασυμβεί τίποτα. Ήταν ένα λάθος που το μετάνιωσε και δεν θα ξανασυμβεί», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο μέλλον εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα και να την βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x