Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ίβιτς των… βαθμών!

Τεράστια είναι η συμβολή του Βλάνταν Ίβιτς στην πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος μέσος έχει πετύχει πέντε γκολ σε ισάριθμες νίκες με 1-0 χαρίζοντας ταυτόχρονα 15 πολύτιμους βαθμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά». Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα του Λεβαδειακού επιστρέφει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού.

Τεράστια είναι η συμβολή του Βλάνταν Ίβιτς στην πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ο Σέρβος μέσος έχει πετύχει πέντε γκολ σε ισάριθμες νίκες με 1-0 χαρίζοντας ταυτόχρονα 15 πολύτιμους βαθμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, ο 32χρονος παίκτης έχει σημειώσει όλα τα τέρματά του μέσα στην Τούμπα, με τελευταίο αυτό στη χθεσινή νίκη (1-0) επί του Πανιωνίου. Με εξαίρεση το 4-1 επί του Άρη, ο Ίβιτς είναι ο σκόρερ στις νίκες με σκορ 1-0 επί Ηρακλή, Skoda Ξάνθη, Λάρισας και Πανιωνίου.

Ημερομηνία Αγώνας Σκορ

05/10/09 ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0
31/10/09 ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθη 1-0
22/11/09 ΠΑΟΚ - Αρης 4-1
05/12/09 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0
06/01/10 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1-0

Με Τσιρίλο κόντρα σε Λεβαδειακο

Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τον σαββατιάτικο αγώνα στην έδρα του Λεβαδειακού επιστρέφει ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος χθες εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Στο όριο να συμπληρώσουν κάρτες βρίσκονται ο Βιεϊρίνια με τρεις και ο Κοντρέρας με έξι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μουσλίμοβιτς και Σορλέν, ενώ ο Βερόν είναι γνωστό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της αποχώρησης του Μπισέρα από τον ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός αμυντικός βρίσκεται στην πατρίδα του και, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν επιστρέψει θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Αλμπαθέτε μέχρι το τέλος της φετινή σεζόν. Αν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, τότε θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής των Θεσσαλονικέων.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x