Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα ο Νέμεθ!

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Κρίστιαν Νέμεθ αποχώρησε με χτύπημα στον αστράγαλο, λίγο από το τέλος του διπλού της «Ένωσης». Από το σημερινό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» απουσιάσαν οι Καράμπελας και Ταχτσίδης, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Εξάρθρωση υπέστη Ρίκκα, ενώ οι Καφές και Κουτρομάνος προπονήθηκαν μόνοι τους. Άδεια για το εξωτερικό ζήτησε και πήρε ο Τζεμπούρ.

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Κρίστιαν Νέμεθ αποχώρησε με χτύπημα στον αστράγαλο, λίγο από το τέλος του διπλού της «Ένωσης». Από το σημερινό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» απουσιάσαν ο Νίκος Καράμπελας (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα) και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης (υπέστη μια κάκωση στο γόνατο), όμως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκτίμησε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Αντώνης Ρίκκα υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο παιχνίδι της ομάδας των Νέων με την αντίστοιχη του Ατρομήτου και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Από την πλευρά του, ο Παντελής Καφές προπονήθηκε μόνος του και έκανε τρέξιμο, όπως και ο Δημήτρης Κουτρομάνος.

Εν τω μεταξύ, ο Ράφικ Τζεμπούρ πήρε άδεια από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και θα ταξιδέψει για το εξωτερικό για προσωπική του υπόθεση. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει αύριο το απόγευμα και θα προπονηθεί μόνος του στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, στην αρχή οι παίκτες της «Ένωσης» είδαν βίντεο και στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Η αυριανή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» ορίστηκε στις 11.00 και είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους οπαδούς της ομάδας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x