Stoiximan Super League

Παππάς: «Μπορεί να σωθεί η ομάδα»

Την πίστη του ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της "Ένωσης" εξέφρασε ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας -αποκλειστικά- στον Γιάννη Κυφωνίδη και τον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 «Χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Υπάρχουν δυνατότητες να σωθεί η ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων. Διέψευσε τη δήλωση του Νίκου Νοτιά, περί... λύσης Μελισσανίδη, το AEK FAN CLUB OF USA.

Την πίστη του ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της "Ένωσης" εξέφρασε ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας -αποκλειστικά- στον Γιάννη Κυφωνίδη και τον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 «Χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Υπάρχουν δυνατότητες να σωθεί η ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ.Παππά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιάννη Κυφωνίδη:

«Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με σωστές ενέργειες, αλλά όχι εν μέσω πολεμικής κατάστασης. Δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένες και επιθετικές κινήσεις, υπάρχουν δυνατότητες να σωθεί η ομάδα, αλλά όχι με βεβιασμένες κινήσεις, οι οποίες μαζί με πολεμικές ενέργειες μπορούν να αποβούν εις βάρος της ΑΕΚ»

Διαψεύδει το “AEK FAN CLUB OF USA”

Σε διάψευση όσων δημοσιεύτηκαν στον Τύπο και έφεραν τον Νίκο Νοτιά να έχει κάνει δήλωση, με την οποία έχριζε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως τη μοναδική λύση για την ΑΕΚ, προχώρησε ο σύνδεσμος “AEK FΑΝ CLUB of USA” εκ μέρους της ΑΕΚ Νέας Υόρκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Εκ μέρους του συλλόγου της ΑΕΚ Νέας Υόρκης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το Ελληνικό κοινό ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Goalnews” με ημερομηνία 13-1-2010 ήταν ψευδές και ανυπόστατο.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας του συλλόγου μας είχαμε την τιμή να παραβρεθεί και ο κ.Νοτιάς. Η όλη εκδήλωση ήτανε σε πολύ ζεστό κλίμα και ο κ.Νοτιάς μίλησε με όλα τα μέλη, τα παιδιά, τις οικογένειες αλλά ποτέ δεν ανέφερε αυτά τα πράγματα που γράφηκαν στην συγκεκριμένη εφημερίδα.

Είναι απορίας άξιο πως δημιουργούνται θέματα από το πουθενά. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η αγαπημένη μας ΑΕΚ και δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτικές που ταλαιπωρούν την ομάδα μας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x