Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ενοχλήσεις ακόμα ο Νίνης

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στο κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο νεαρός μέσος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, ενώ ο Λέτο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Νιόπλια για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Δύσκολα θα αποκτήσει το «τριφύλλι» κάποιον κεντρικό αμυντικό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο νεαρός μέσος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και μαζί με τους Μαχλελή, Ρουκάβινα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά του, ο Σεμπαστιάν Λέτο προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας την κάκωση στα πλευρά που είχε υποστεί. Πλέον, ο Αργεντινός υπολογίζεται κανονικά από τον Νίκο Νιόπλια και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», οι παίκτες έκαναν ζέσταμα, χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Αργότερα οι «πράσινοι» εκτέλεσαν ασκήσεις "2 εναντίον 2" και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν οι Φέτσης, Λάντο Φούσου και ο Ραντοβάνοβιτς, οι οποίοι αγωνίζονται με την Golden Team.

Όσον αφορά τον Σιμάο, ο κ. Νιόπλιας περιμένει η Μοζαμβίκη (που αντιμετωπίζει τη Νιγηρία) να αποκλειστεί σήμερα από το Κόπα Άφρικα και ο παίκτης να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Αν ο νεαρός μέσος προπονηθεί το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκό, πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη, για να παίξει αν χρειαστεί ως αλλαγή για κάποιο διάστημα.

«Τέλος, εκτός αν...»

Δύσκολα θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός κάποιον κεντρικό αμυντικό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, οι «πράσινοι» δεν θα πάρουν κάποιον στόπερ, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες, μέχρι τη λήξη των μεταγραφών.

Δηλαδή, αν η Χετάφε αποφασίσει να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ντίας, τότε το «τριφύλλι» θα πάρει τον Αργεντινό αμυντικό. Ωστόσο, οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές και στον Παναθηναϊκό όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσουν ως έχουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ, ο αγγλικός Τύπος υποστήριξε ότι η διοίκηση της Μίντλεσμπρο ζήτησε από τον προπονητή Γκόρντον Στράχαν να δώσει σε κάποια ομάδα τον Εμάνουελ Πόγκατετς, προκειμένου να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θέλει ο Σκωτσέζος τεχνικός. Από την πλευρά τους, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία τέτοια πληροφόρηση και, μάλιστα, δεν φέρονται πλέον να κοιτάζουν την περίπτωση του Αυστριακού.

Άλλωστε, ο Νίκος Νιόπλιας έχει εκφράσει την προτίμησή του για την απόκτηση του Ντίας. Όσον αφορά την υπόθεση του Ντουγκλάο, η περίπτωση του στόπερ της Καβάλας δεν προχωράει επειδή πιάνει θέση ξένου και οι «πράσινοι» δεν είναι σίγουροι ότι μπορεί να πάρει θέση βασικού στην ομάδα. Πάντως, αν δεν υπάρξει τώρα θετική έκβαση στο θέμα του Ντίας, τότε δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x