Euro 2024

Στα υπόψιν του Ράνγκνικ για βασικός στο Euro με την Αυστρία ο Στάνκοβιτς

Υποψηφιότητα για φανέλα βασικού με την εθνική Αυστρίας στο Euro βάζει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ξάβερ Σλάγκερ.

Νέα δεδομένα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην εθνική Αυστρίας το Euro 2024 φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Ξάβερ Σλάγκερ.

Ο παίκτης της Σάλτσμπουργκ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο και η συμμετοχή του στο τουρνουά το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά αμφίβολη και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Kleine Zeitung» συγκαταλέγει τον γκολκίπερ της ΑΕΚ στους υποψήφιους για τη φανέλα βασικού, μαζί ακόμη και με τους Πάτρικ Πέντς της Μπρόντμπι, Τομπίας Λαβάλ της Λιντς, Νίκλας Χεντλ της Ραπίντ Βιέννης, Ντέγιαν Στογιάνοβιτς της Άλταχ, Χάιντς Λίντνερ της Ουνιόν Σαν Ζιλουάζ και Ντάνιελ Μπάχμαν της Γουότφορντ.

Το δημοσίευμα για τον Στάνκοβιτς αναφέρει: «Ο διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ υπήρξε βασικός στην εθνική ομάδα. Ο Ράνγκνικ τον έχει στα υπόψη του, όπως απέδειξε η προεπιλογή για τα παιχνίδια του Μαρτίου. Με την ΑΕΚ τέσσερις βαθμούς μπροστά, ο Στάνκοβιτς βρίσκεται στον δρόμο για να στεφθεί πρωταθλητής στην Ελλάδα. Η ατυχία του: μετά από 29 ανταγωνιστικά παιχνίδια ως βασικός τερματοφύλακας, ο 31χρονος τραυματίστηκε στα τέλη Μαρτίου. Στα δύο ματς, μετά την επιστροφή του, έμεινε στον πάγκο. Αν καταφέρει να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x