Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Η αλήθεια για Γκαλέτι

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και όχι μόνο φήμες πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα νεφρά. Κάτι τέτοιο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν επιβεβαιώνεται από τους γιατρούς ή τον επίσημο Ολυμπιακό και το πόρισμα για το αν και πότε ο Αργεντινός θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ. Νέα επίθεση Ζίκο

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και όχι μόνο φήμες πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα νεφρά. Κάτι τέτοιο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν επιβεβαιώνεται από τους γιατρούς ή τον επίσημο Ολυμπιακό και το πόρισμα για το αν και πότε ο Αργεντινός θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες, και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις (βιοψία) στον 29χρονο εξτρέμ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υπεβλήθη την Δευτέρα σε βιοψία νεφρού, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να δοθούν αύριο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως εκ τούτου ότι λέγεται και γράφεται για την υγεία του είναι ψευδές, καθώς δεν βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα».

Ζίκο: «Δεν θα τα παρατήσω»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων την αποζημίωση που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι ο Ζίκο, όπως δήλωσε στη Βραζιλία (bandsports). Παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που απολύθηκε και τόνισε ότι θα προσφύγει στη FIFA για να πάρει τα χρήματα που-όπως ισχυρίζεται-δικαιούται.

«Μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές βρεθήκαμε από την κορυφή στο -7, αλλά μας έλειπαν παίκτες-κλειδιά, όπως ο Ντουντού. Ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκα ήταν προσβλητικός. Όταν δεν χρειάζεσαι κάποιον, του το λες πρόσωπο με πρόσωπο και σέβεσαι όσα αναφέρονται στο συμβόλαιο. Έμεινα έκπληκτος ακούγοντας από τη διοίκηση πως δεν θα τηρηθούν όσα προβλέπονταν στο συμβόλαιό μου. Θα προσφύγω στη FIFA διεκδικώντας τα δικαιώματά μου, δεν πρόκειται να τα παρατήσω», τόνισε ο Ζίκο.

«Πραγματική μάχη»

Ο Ζίκο αναφέρθηκε και στα φαινόμενα βίας που είδε στη θητεία του στην Ελλάδα. «Στη Ρωσία οι ποδοσφαιριστές πέφτουν θύματα ρατσισμού, στην Τουρκία οι οπαδοί πετούν αντικείμενα. Εδώ την περασμένη Κυριακή έγινε πραγματική μάχη. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με την αστυνομία και αντίπαλους οπαδούς. Οι παίκτες αναγκάστηκαν να κλειστούν στα αποδυτήρια τη στιγμή που οπαδοί έριχναν πλαστικά μπουκάλια και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν οι στόχοι της μάχης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να προφυλαχθώ, ένας από τους αναπληρωματικούς μας ( Γιάννης Παπαδόπουλος) δεν είχε την ίδια τύχη και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Μετά το τέλος του αγώνα τα επεισόδια επεκτάθηκαν γύρω από το στάδιο. Έζησα μια κατάσταση που πιστεύω δεν άξιζα. Έπρεπε να έχω κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου 10 ανθρώπους για την ασφάλειά μου. Το λεωφορείο μας συνοδευόταν από περισσότερα από 12 περιπολικά της αστυνομίας. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι δουλεύοντας για το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και ότι θα απειληθεί η σωματική μου ακεραιότητα ενώ εργάζομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x