Stoiximan Super League

Μπουμπένκο: «Ήρθα για να βοηθήσω τον Ηρακλή»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή το απόγευμα της Δευτέρας (25/1). Μάλιστα, ο Σλοβάκος τεχνικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του στον «Γηραιό». «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Γι΄ αυτό ήρθα», τόνισε. Ελπίδες για Ματίας Λέκι!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή το απόγευμα της Δευτέρας (25/1). Μάλιστα, ο Σλοβάκος τεχνικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του στον «Γηραιό». «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Γι΄ αυτό ήρθα», τόνισε.

Ο Μπουμπένκο, που επιστρέφει στους «κυανόλευκους» -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έπειτα από τη σεζόν 2006-2007, δήλωσε, επίσης, στο metrosport.gr: «Ξέρω την ομάδα. Βέβαια, πρώτα πρέπει να τα βρούμε για να τελειώσει το θέμα». Για το κατά πόσο παρακολουθούσε τον Ηρακλή, τόνισε: «Στον Ηρακλή δούλεψα, οπότε είναι και θέμα αγάπης προς την ομάδα. Ακόμη και όταν σταμάτησα να δουλεύω, φυσικά τον παρακολουθούσα». Όσο για το ρίσκο που παίρνει, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, είπε: «Ο προπονητής πρέπει να έχει και τόλμη για να δουλέψει. Ξέρω την κατάσταση που επικρατεί. Δεν φοβήθηκα όταν είχε τρεις βαθμούς και ανέλαβα, γιατί λοιπόν να φοβηθώ τώρα».

Για το υλικό της ομάδας, υπογράμμισε: «Τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίζω. Για ενίσχυση είναι, ίσως, λίγο νωρίς, αλλά συνάμα και αργά γιατί τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Ξέρω, όμως, το υπάρχουν υλικό. Θα ζητήσω να δω και άλλα dvd. Πάντως, ήρθα για να δουλέψω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν».

Τέλος, για το γεγονός ότι αντικαθιστά για δεύτερη φορά τον Σάββα Κωφίδη στον πάγκο του «Γηραιού», είπε: «Με πολύ ευχαρίστηση θα ήθελα να συζητήσω με τον Κωφίδη, αν έχει και ο ίδιος την ίδια άποψη. Ξέρει πολύ καλύτερα απ’ όλους τι γίνεται στην ομάδα».

Ελπίδες για Ματίας Λέκι!

Την πρώτη τους προπόνηση χωρίς τον Σάββα Κωφίδη έκαναν το πρωί της Δευτέρας (25/1) οι παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα «ζωής και θανάτου» με την Καβάλα το Σάββατο (30/1, 16:45).

Υπό τις οδηγίες των Μπάμπη Μαυρίδη και Φώτη Γκιζέλη, ο Λέκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς είναι πολύ καλύτερα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Σαρακατσάνος και η εξέλιξη της κατάστασής του θα δείξει το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ο Περπερίδης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο Ηλιάδης προφυλάχτηκε, καθώς υπέστη ελαφρύ κάταγμα και μετατόπιση ρινικού οστού, αλλά θα επανέλθει και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα.

Τέλος, ο Πιλότο συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμά και τις επόμενες μέρες θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x